0
Xiaomi predstavio Mi 5s i Mi 5s Plus high-end telefone

Xiaomi predstavio Mi 5s i Mi 5s Plus high-end telefone

Xiaomi, Kineska kompanija koja je poznata pre svega po mobilnim telefonima koje svi želimo da imamo ali ipak ne možemo jer ih je teže naći na našem tržištu, je predstavio dva  nova uređaja i nastavio svoju dosadašnju tradiciju: visoke specifikacije i niska cena.

Xiaomi Mi 5 je predstavljen u Februaru i stvarno se radi o moćnom telefonu što smo videli i recenziji. Sada je kompanija odlučila da je potrebno da osveži svoju liniju high-end telefona saXiaomi Mi 5s i Xiaomi Mi 5s Plus.

Ako imate Xiaomi telefone za otkup, kontaktirajte nas.

Mi 5s je manji uređaj sa 5.15-inčnim displejom i skromnijim specifikacijama, dok Mi 5s Plus ima 5.7-inčni telefon i može da se takmiči sa bilo kojim uređajem sa tržišta. Oba telefona su napravljena od aluminijuma sa nekoliko malih razlika u dizajnu: Xiaomi Mi 5s Plus nema vidljive linije iza kojih se nalazi antena kao što je to slučaj kod Mi 5s i ima čitač otiska prsta na poleđini, dok manji uređaj ima čitač otiska prsta sa prednje strane.

Kada smo kod čitača otiska, to je i najistaknutija funkcija kod Xiaomi Mi 5s jer je on prvi primer na kom se čitač nalazi ispod prednjeg stakla – ultrasonic senzor.  Na ovaj način nemate dugme, touchpad ili područje koje se izdvaja od stakla sa prednje strane.

Izvor: SMIT Magazin

0

Write a Comment