0
Otkup slomljenih mobilnih telefona

Otkup slomljenih mobilnih telefona

Vršimo otkup slomljenih mobilnih telefona. Dolazak na kućnu adresu. Moguć dogovor oko cene. Isplata odmah pri preuzimanju Vašeg slomljenog mobilnog telefona.

Trenutak nepažnje može dovesti do trajnog oštećenja mobilnog telefona. Mobilni telefoni novije generacije naročito su osetljivi pri padovima, a najčešće može doći do lomljenja ekrana. Budući da se na tržište neprestano plasiraju novi i funkcionalniji modeli, obično popravaka slomljenog telefona nije isplativa. Zato smo mi tu i radimo otkup slomljenih mobilnih telefona.

Ako imate polomljen mobilni telefon: 062 225 025

Da ne biste bili na potpunom gubitku prilikom oštećenja Vašeg mobilnog telefona, obratite nam se. Vršimo otkup slomljenih mobilnih telefona kao i telefona sa oštećenjem koji još uvek mogu biti u funkciji. Kada se telefon slomi, ekran ne radi, ali matični deo telefona je upotrebljiv. Popravka ekrana je ponekad skupa i nije isplativa, pa je bolje rešenje prodati telefon. Tržište mobilnih telefona i same tehnike uopšte, jako je dinamično i inovativno. U modernom vremenu cena popravke slomljnenog mobilnog telefona može nadmašiti njegovu trenutnu vrednost. Da biste nadoknadili gubitak makar delimično, prodaja slomljenog mobilnog telefona je najbolja opcija.

Nama se možete obratiti ukoliko ste zainteresovani za prodaju slomljenih mobilnih telefona. Prilikom razgovora neophodno je da nam predstavite o kakavom oštećenju je reč i usled koje nezgode je došlo do kvara mobilnog telefona. Brzo i precizno ćemo definisati cenu na osnovu stečenog iskustva pri sličnim ili istim situacijama. Naglasićemo da su za nas aktuelni mobilni telefoni novije generacije stari do dve godine i za njih radimo otkup slomljenih mobilnih telefona. Oni su trenutno zastupljeni na tržištu i mogu se koristiti za dalju prodaju.

Troškove ćete smanjiti i dodatno uštedeti samim tim što ne morate lutati po gradu da biste pronašli adekvatnog kupca za Vaš slomljeni mobilni telefon. Ukoliko nam predstavite stanje u kom se nalazi mobilni telefon koji želite da prodate, a nama Vaša ponuda odgovara, doći ćemo direktno kod Vas, otkupiti slomljeni mobilni telefon na Vašoj kućnoj adresi i time olakšati čitavu situaciju.

Ne gubite vreme i sačuvajte nerve. Obratite se nama i rešite svoj problem nastao usled oštećenja ili lomljenja mobilnog telefona. Pozovite nas odmah za otkup slomljenih mobilnih telefona: 062 225 025

0

Write a Comment