0
Otkup mobilnih telefona sa Vip mreže

Otkup mobilnih telefona sa Vip mreže

Najbolji otkup mobilnih telefona sa Vip mreže. Brzi otkup i isplata odmah za sve mobilne telefona VIP mobilnog operatera, bilo da su polovni, novi ili zaključani. Potrebno je samo da nas pozovete odmah i kažete par reči o telefonu koji imate za prodaju.

Otkup mobilnih telefona sa VIP mreže – novi i polovni

Radimo svaki otkup mobilnih telefona sa VIP mreže i operatera. Bilo da je u pitanju novi telefon koji ste tek dobili uz pretplatu i ugovor ili se radi o polovnom telefonu do dve godine starosti. Pozovite nas na 062 225 025 i daćemo vam više informacija o otkupu i ceni koju možete dobiti. Imajte u vidu da kod nas dobijate najbolju cenu za mobilni telefon u Beogradu. Takodje radimo i otkup mobilnih telefona sa MTS telekom mreže.

Otkup mobilnih telefona sa VIP mreže – zaključani telefoni

Vršimo i otkup mobilnih telefona sa mreže koji su zaključani samo za tu mrežu. Ovo nije problem i naš servis može da otkupi i takav telefon od vas. Odmah nakon vašeg poziva dogovorićemo otkup koji možemo obaviti tako što ćete prošetati do našeg servisa ili možemo doći na vašu adresu.

Otkup telefona ili zamena za novi telefon

Otkup mobilnih telefona sa VIP mreže može vam omogućiti i da u zamenu dobijete novac ili drugi telefon. Ne biste bili prvi koji je uzeo telefon u VIP-u i kod nas ga zamenio za neki drugi koji nije moguće nabaviti preko operatera. Na taj način, lako možete otplaćivati telefon uz račun koji koristite, dok istovremeno kod nas uzmete telefon koji želite.

Najbolja cena za otkup mobilnih telefona sa VIP mreže

Najbolja cena za sve otkupe mobilnih telefona sa mreže VIP ili bilo koje druge mreže mobilnih operatera. Pored toga, radimo i otkup telefona iz slobodne prodaje, otkup polovnih i otkup novih mobilnih telefona. Uz sve to dobijate i sigurno najbolju cenu u Beogradu. Najveća garancija našeg poslovanja su godine provedene u ovom poslu kao i veliki broj zadovoljnih mušterija.

0

Write a Comment