2
Otkup neispravnih mobilnih telefona Beograd

Otkup neispravnih mobilnih telefona Beograd

Vršimo otkup neispravnih mobilnih telefona u Beogradu, bilo koji model. Prednost dajemo telefonima novije generacije. Bez obzira da li je polomljeno staklo, ekran, plastika, tastatura, otkupljujemo sve. Isplata odmah i bez čekanja.

Otkup i zaključanih i telefona bez opreme

Telefoni mogu biti skinuti sa mreže, zaključani, simfree, sa kablom ili bez. Slobodno nas kontaktirajte na 062 225 025 da popričamo i daćemo vam ponudu. Ukoliko nam vaš telefona odgovara za otkup neispravnih mobilnih telefona Beograd, ovde oprema ne igra važnu ulogu kao kada je u pitanju otkup novih ili polovnih ispravnih telefona.

Otkup neispravnih mobilnih telefona po najboljim cenama

Otkupne cene neispravnih telefona zavise od stanja u kom se telefon nalazi kao i od samog modela telefona. Najpreciznije informacije ćemo dati ukoliko nas pozovete na 062 225 025. Unapred pripremite sve informacije koje imate o telefonu, koji je model u pitanju i koja vrsta oštećenja je prisutna. Bitno je da napomenete da li telefon jednostavno ne radi više ili je pregažen na ulici, ispao sa 8 sprata ili slično.

Realna procena i isplata odmah

Isplatu vršimo odmah u centru Beograda za otkup neispravnih mobilnih telefona Beograd. Za sve naše dogovore i postignute cene nema čekanja dok vaš novac dobijate odmah. Bitno je da znate da možete računati na najbolju cenu za otkup u Beogradu za telefone za koje su delovi još uvek u velikoj potražnji što znači da se radi o aktuelnih telefonima.

Moguća zamena telefona uz doplatu za novi telefon

Ukoliko smo postigli dogovor i cenu za otkup, možemo je uračunati ako želite da kupite novi telefon iz naše ponude. Računaćemo najbolju cenu koju možete dobiti bilo gde u Beogradu. Imate u vidu da naš servis radi dosta dugo, imamo veliko iskustvo i naša procena je nešto na šta se možete sigurno osloniti. Ukoliko vam je potreban neko za otkup neispravnih mobilnih telefona Beograd, pozovite nas odmah i raspitajte se o uslovima.

Isplatu vršimo odmah u centru Beograda.

0

Comments 2

 1. Pozdrav,
  Jedno pitanje sto se tice cene otkupa neispravnog telefona.
  U pitanju je NOKIA Lumia 630 DUAL SIM. Kupljen 23.08.2014 u hendy-ju.
  Telefon je pao i slomio se ekran.
  Kada sam ga promenila radio je jos neko veme i onda iznenada prestao, tako da sad ne moze ni da se upali ni ugasi touch screen ne reaguje. Telefon prodajem u originalnoj ambalazi.
  Nema nikakvih fizickih ostecenja osim sto ne radi touch.

  Za koliko bi ste otkupili ovaj telefon?
  Unapred zahvalna!

  Reply
 2. Lg e-404 sve u redu sa izgledom, ali zbog dugog drzanja sa strane telefon je poceo da se pali gasi star tri godine otprilike, visak je u kuci, da li biste ga otkupili?

  Reply

Write a Comment