0
View Post
Otkup Xiaomi prečišćivača

Otkup Xiaomi prečišćivača

Sada kada je zagađenje prošlo ili se selite na planinu, možda želite da prodate vaš Xiaomi prečišćivač vazduha. Otkup Xiaomi prečišćivača je zato tu za vas, pa možemo da vam pomognemo. Možemo ponuditi najbolju cenu i mogućnost dolaska na vašu adresu.

Najbolja cena za otkup Xiaomi prečišćivača

Znamo da cenimo ono što drugi žele da prodaju, jer se i sami bavimo prodajom. Za otkup Xiaomi prečišćivača kod nas možete dobiti najbolju cenu u Beogradu, ali to važi i za druge gradove u Srbiji. Ukoliko imate prečišćivač i želite da saznate više o tome kao i koju cenu možete da dobijete, najbolje je da odmah pozovete naš broj telefona kako biste dobili sve potrebne informacije za otkup Xiaomi prečišćivača. 

Prvi smo počeli

Kada je Beograd došao na listu najzagađenijih gradova na svetu, među prvima smo omogućili kupovinu Xiaomi prečišćivača i čistiji vazduh za mnoge stanove i kuće. Sada nudimo i otkup Xiaomi prečišćivača uz dobre cene i mogućnost da sve to obavimo na vašoj adresi bez potrebe da se vi dodatno deranžirate. Ukoliko planirate da kupite noviji model Xiaomi prečišćivača tako što ćete prodati postojeći koji imate, onda je ovo prava stvar za vas. 

Otkup svih vrsta Xiaomi prečišćivača vazduha

Vršimo otkup svih Xiaomi prečišćivača vazduha a ovo su modeli koje najčešće dobijamo na otkup: 

  • Otkup Xiaomi Air Purifier 3H prečišćivača vazduha
  • Otkup Xiaomi MI Air Purifier PRO EU prečišćivača vazduha
  • Otkup Xiaomi Mi Air Purifier 2s prečišćivača vazduha
  • Otkup Xiaomi Air Purifier 2H prečišćivača vazduha

Ne brinite ako imate prečišćivač vazduha koji nije na ovom spisku, slobodno nas pozovite i kažite nam koji prečišćivač vazduha imate pa ćemo vam odmah dati više informacija. Nije problem ako ne znate ime i model, lako ćemo vam pomoći ili identifikovati model za vas. 

Brzi otkup i isplata Xiaomi prečišćivača vazduha

Nije problem ukoliko ne možete da dođete do nas. Mi radimo i možemo da ogranizujemo otkup Xiaomi prečišćivača vazduha na vašoj adresi gde odmah dobijate i novac za vaš Xiaomi prečišćivač. Ukoliko se dogovorimo, odmah vršimo i razmenu pa sve može da bude završeno u istom danu, a verovatno i u istom satu kada nas pozovete. 

0
View Post
Otkup bežičnih slušalica

Otkup bežičnih slušalica

Bežične slušalice su najpopularniji mobilni gedžeti u ovom trenutku. Svakoga dana izlaze novi modeli, dok mi radimo otkup bežičnih slušalica i pružamo vam mogućnost da tako sakupite novac za vaše nove slušalice. Samo kod nas otkup bežičnih slušalica po najboljim cenama. 

Koliko koštaju bežične slušalice i koliko možete da zaradite

Cena bežičnih slušalica kreće se od nekih simboličnih hiljadu dinara za one najprostije i osnovne modele, pa sve do par stotina evra za one baš kvalitetne slušalice. Otkup bežičnih slušalica radimo takođe u zavisnosti od modela, kvaliteta i mogućnosti da slušalice mogu da se nađu u daljoj prodaji. Uvek je dobro da nas najpre kontaktirate i kažete nam koji model slušalica želite da prodate kako bismo vas odmah uputili koliko možete da dobijete za vaše polovne slušalice. Pored slušalica radimo i otkup mobilnih telefona u Beogradu i za njega dajemo najbolje cene.

Otkup bežičnih slušalica zavisi od stanja

Bežične slušalice, za razliku od telefona, su mnogo osetljivije i nemaju puno prostora za oštećenja. Otkup bežičnih slušalica dolazi u obzir samo ako su u stanju bez vidljivih oštećenja. To znači da ne možemo da radimo otkup bežičnih slušalica ako na istima nedostaje deo, parče plastike ili je pokidana obloga naglavnih slušalica. Takođe, baterija može biti osetljiva pa je uvek dobro i preporučljivo da utvrdimo realno stanje slušalica kako bismo i mi bili sigurni u to za šta radimo otkup, ali tako i vi dobijate najbolju cenu za otkup bežičnih slušalica. 

Otkup bežičnih slušalica većina modela

Sa naše strane radimo otkup većine modela bežičnih slušalica, ali da bismo vam pomogli evo i spiska. Evo modela za otkup bežičnih slušalica koje najčešće radimo: 

  • Otkup AKG bubice 
  • Otkup SONY bežične slušalice
  • Otkup BANG & OLUFSEN bežične slušalice
  • Otkup PLANTRONICS bežične slušalice VOYAGER
  • Otkup BEATS bežične slušalice STUDIO3
  • Otkup BOWERS & WILKINS Bežične slušalice
  • Otkup BANG & OLUFSEN Bežične bubice BEOPLAY
  • Otkup APPLE bežične bubice AirPods Pro
  • Otkup BOSE Bežične slušalice
  • Otkup APPLE bežične bubice AirPods 2 sa wireless kutijom za punjenje
  • Otkup LOGITECH žične slušalice ZONE WIRELESS
  • Otkup MARSHALL bluetooth slušalice
  • Otkup JABRA Elite Sport Bluetooth slušalice
  • Otkup HUAWEI bežične bubice

Naravno, ako na spisku ne vidite slušalice koje vi imate, slobodno nas kontaktirajte i javite nam model pa ćemo mi napraviti dobru ponudu za otkup bežičnih slušalica od vas. 

0
View Post
Otkup Samsung Fold telefona Beograd

Otkup Samsung Fold telefona Beograd

Otkup Samsung Fold telefona Beograd. Sigurna prodaja, najviše cene. Isplatu vršimo odmah. U zavisnosti od dogovara, možemo doći na Vašu kućnu adreasu.

Sigurna prodaja Samsung Fold telefona

Ukoliko planirate da dodatno zaradite prodajom svog mobilnog telefona koji ne koristite, obratite se nama. Vršimo otkup Samsung Fold telefona Beograd po najvišim cenama. Otkup Samsung Fold telefona Beograd obavljamo profesionalno i brzo. Budući da je to naše primarno zanimanje, upućeni smo u tržišne trendove i trudimo se da svojim pristupom poslu gradimo poverenje kod klijenata koji sarađuju sa nama za otkup Samsung Fold telefona Beograd. Klijenti zadovoljni kvalitetom usluge naša su najbolja preporuka.

Pogledajte još i: Otkup iPhone X telefona

Otkup Samsung telefona – novih i polovnih

Naša agencija za otkup Samsung Fold telefona Beograd bavi se trgovinom novih i polovnih mobilnih telefona. Mogućnost otkupa nudimo i za telefona koji imaju vidljive tragove korišćenja. Ukoliko je telefon oštećen nasilnim putem ili fizičkim lomljenjem, ne može biti predmet kupoprodaje. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju i otkup Samsung Fold telefona Beograd, najbolje je da nas pozovete da bismo na konkretnom primeru utvrdili šta je najpovoljnija varijanta za vas. Uslovi na tržištu mobilnih telefona se menjaju iz dana u dan, zato je najbolje da nas pozovete da bismo Vam dali ponudu za otkup Samsung Fold telefona Beograd.

Najviše cene za otkup Samsung Fold telefona

Poslovima kupoprodaje mobilnih telefona bavimo se veoma dugo i za sobom imamo mnogo zadovoljih klijenata i uspešno obavljenih transakcija. Dobro poznajemo tržište mobilnih telefona i trudimo se da ponudimo najviše cene za otkup Samsung Fold telefona Beograd kako bi naši poslovni saradnici bili zadovoljni cenom i kvalitetom usluge. Pratimo i cene otkupa mobilnih telefona koje nude naši konkurenti i u skladu sa tim se trudimo da svoje cene dovedemo na nivo koji je najpovoljniji za sve one koji planiraju da prodaju svoje telefone i na taj način ih podstaknemo da se opredele upravo za nas.

0
View Post
Otkup Samsung S10 telefona

Otkup Samsung S10 telefona

U Beogradu u servisu za otkup Samsung S10 telefona ili direktno na vašoj adresi možete prodati vaš Samsung S10 telefon koji vam više nije potreban pa jednostavno želite da ga zamenite za drugi telefon i pri tome zaradite. Najbolji otkup Samsung telefona i najbolje cene koje ćemo računati ukoliko kod nas menjate za drugi telefon.

Otkup Samsung S10 telefona u Beogradu

Jedini servis koji od početka prodaje ovog telefona radi otkup uradite to sada i za vas. Potrebno je da pozovete naš broj telefona odmah i mi ćemo vam odmah dati sve informacije koje su vam potrebe. Ono što nas zanima jeste koliko je vaš telefon već kod vas, u kakvom je stanju (misli se na oštećenja i tragove korišćenja) kao i šta sve imate od originalne opreme.

Otkup Samsung telefona na kućnoj adresi

Ukoliko vam naša cena za otkup Samsung S10 telefona bude odgovarala a pri tome ne možete da vi dođete do nas, rado ćemo izvršiti otkup direktno na vašoj kućnoj adresi. Ovo uopšte nije problem i to često radimo za naše klijente koji se odluče da svoj telefon prodaju nama. Treba nam samo vaša adresa i sve informacije o telefonu koji želite da prodate.

Otkup i računanje telefona u zamenu za drugi telefon

Ne biste bili prvi koji želite da ovaj telefon zamenite za neki drugi iz naše ponude umesto da uradimo otkup Samsung S10 telefona, možda želite neki drugi Samsung ili možda iPhone. Ukoliko se odlučite da svoj telefon zamenite, imajte u vidu da samo kod nas dobijate najbolju cenu za zamenu telefona i tako lako možete doći do onoga što vam je potrebno kada je odabir telefona u pitanju.

Kako da dobijem najbolju cenu za otkup Samsung S10 telefona

Ukoliko imate novi telefon, u kutiji sam svim potrebnim delovima pakovanja, bez oštećenja i bez vidljivih tragova korišćenja dobijate najbolju cenu za otkup Samsung telefona u Beogradu. Možete se raspitati i kod drugih servisa, ali jedino kod nas možete pronaći najbolje uslove za otkup Samsung S10 telefona. Sve što treba da uradite jeste da nas odmah pozovete.

0
View Post
Otkup Kindle uređaja

Otkup Kindle uređaja

Pozovite naš broj telefona za otkup Kindle uređaja po najboljim cenama u Beogradu. Otkup svih vrsta i veličina Kindle uređaja uz mogućnost dolaska na vašu adresu i isplatu novca za vaš uređaj odmah po preuzimanju.

Otkup Kindle uređaja u Beogradu

Ukoliko imate Kindle koji vam više nije potreban, kupili ste novi ili tek planirate da sakupite novac i onda kupite novi, pozovite naš broj telefona. Isplatu vršimo odmah nakon što preduzmemo otkup Kindle uređaja. Jedini u Beogradu vršimo otkup Kindle uređaja po najpovoljnijim uslovima i dolazimo na vašu adresu. Sa vaše strane potrebno je samo da nam javite koji uređaj imate (model ukoliko znate) i u kakvom je stanju. Obično otkupljujemo sve vrste Kindle uređaja, međutim, pre nego što vam bilo šta obećamo potrebno je da imamo više informacija. Za polomljene, napukle i uređaje bez originalnih punjača potrebno je uživo pregledamo ispravnost i dogovorimo mogućnost razmene.

Nudimo još i otkup mobilnih telefona u Beogradu, svakog dana po najboljim cenama!

Otkup Kindle uređaja cena

Ukoliko posedujete Kindle uređaj koji je u dobrom stanju sa malim tragovima korišćenja ili čak bez tragova, dobijate najbolju cenu za otkup Kindle uređaja u Beogradu. Naravno, noviji modeli takođe imaju dobru cenu i tu možete najbolje zaraditi. Ono što je bitno i na šta možete računati za otkup Kindle uređaja cena se formira tako da bude niža za 10-15% od cene koja se može pronaći na oglasima na internetu za vaš tip Kindle uređaja. Ukoliko se ipak odlučite da vaš uređaj prodate preko oglasa na internetu, dobro obratite pažnju na to kome nudite ili šaljete uređaj. Za naše cene se slobodno možete raspitati unapred i proveriti da li stvarno nudimo najpovoljniju cenu za otkup Kindle čitača.

Otkup Kindle uređaja svi modeli

U poslednje vreme je skočila potražnja ovih uređaja, pa radimo otkup Kindle uređaja svih modela. Ljudi se ređe odlučuju za uređaje starijih generacija Kindlea pa ako imate uređaj od 4. generacije i novije računajte da lako možete prodati svoj uređaj. Svakako, nemojte oklevati ako imate dobro očuvani uređaj i starijih generacija.

Evo koji uređaji se najčešće traže:

5. generacija Kindle uređaja – Kindle Paperwhite (1. generacija ovog modela)
6. generacija Kindle uređaja – Kindle Paperwhite (2. generacija ovog modela)
7. generacija – Kindle Voyage i Kindle Paperwhite (3. generacija ovog modela)
8. generacija Kindle uređaja – Kindle Oasis (1. generacija ovog modela) i Kindle 8
9. generacija – Kindle Oasis (2. generacija ovog modela)
10. generacija Kindle uređaja – Kindle Paperwhite (4. generacija ovog modela)

Ukoliko imate uređaj koji vam više nije potreban, odmah pozovite nas i zaradite dodatno.