0
View Post
Otkup Nokia mobilnih telefona Beograd

Otkup Nokia mobilnih telefona Beograd

Brzi i najbolji otkup Nokia mobilnih telefona Beograd. Isplata odmah i mogućnost dolaska na vašu adresu. Ukoliko imate Nokia mobilni telefon i želite da ga prodate i zaradite, pozovite nas odmah: 062 225 025

Ako imate Nokia mobilni telefon i više vam nije potreban to znači da imate priliku da odlično i zaradite. Pozovite nas i dobićete garantovano najbolju cenu za otkup Nokia mobilnih telefona Beograd. Radimo otkup svih Nokia mobilnih telefona do dve godine starosti, novih, polovnih, ali i otkup Nokia neispravnih mobilnih telefona u određenim slučajevima.

Najbolje cene za otkup Nokia mobilnih telefona Beograd

Ukoliko niste u prilici da dođete do našeg servisa, a hitno vam je da prodate mobilni telefon, pozovite nas i dogovorićemo dolazak na vašu adresu za otkup Nokia mobilnih telefona u Beogradu. Bitno je da još u razgovoru naglasite o kom se modelu telefona radi, u kakvom je stanju i koliko je star. Najbolje je da te podatke spremite još pre nego što nas pozovete.

Za otkup Nokia telefona pozovite: 062 225 025

Najbolja cena za otkup Nokia mobilnih telefona u Beogradu postiže se ukoliko imate novi mobilni telefon ili dobro očuvani telefon do dve godine starosti. Ljudi se najčešće odlučuju za prodaju novog telefona ukoliko su ga dobili na poklon ili uz tarifini paket i sada im se ne sviđa ili su se predomislili. Ukoliko imate takav telefon slobodno nas pozovite.

Naravno, i za sve druge opcije, starije ili manje očuvane telefone, ukoliko se odlučimo da otkupimo takav telefon od vas, dobijate najbolju cenu za otkup Nokia mobilnog telefona u Beogradu. Možemo da otkupimo i neispravan telefon po najboljoj ceni ukoliko se delovi mogu iskoristiti u našem servisu u ukoliko su još uvek traženi.

Otkup svih modela Nokia telefona u Beogradu

Ukoliko ste u blizini, prolazite pored nas ili želite da mi dođemu na vašu adresu, pozovite nas odmah. Od nas dobijate najbolju ponudu za otkup Nokia mobilnih telefona Beograd. Ukoliko dođete do našeg servisa možete da pogledate i ponudu i svoj telefon zamenite za novi telefon bilo kog drugog proizvođača. Od nas i u tom slučaju dobijate najbolju moguću cenu u Beogradu koja će biti uračunata u zameni.

Pogledaj još i:

0
View Post
Otkup Alcatel mobilnih telefona Beograd

Otkup Alcatel mobilnih telefona Beograd

Vršimo otkup Alcatel mobilnih telefona Beograd. Nudimo najbolje cene za otkup mobilnih. Isplata odmah pri preuzimanju. Pozovite nas na 062 225 025 i zaradite ili zamenite za novi telefon.

Pouzdana radnja za otkup Alcatel mobilnih telefona Beograd

Ukoliko imate mobilni telefon marke Alcatel koji ne koristite, obratite nam se, rešite se svog nepotrebnog telefona i od prodaje dobro zaradite. Radnja smo za otkup Alcatel mobilnih telefona Beograd koja postoji na tržištu već dugi niz godina. Uspešna saradnja i zadovoljni klijenti najbolja su preporuka za nas. U današnje vreme prodavnice i servisi su prepuni novih i kupcima privlačnih telefona, zato ne gubite vreme čakajući da uštedite dovoljno novca za novi. Za vas ćemo izvršiti otkup Alcatel mobilnih telefona Beograd po najvišoj ceni i samim tim vam olakšati kupovinu novog mobilnog.

Za otkup Alcatel telefona pozovite062 225 025

Najviše cene za otkup Alcatel mobilnih telefona Beograd

Pored mogućnosti lake i brze prodaje, nudimo vam i mogućnost procene vrednosti vašeg mobilnog telefona u skladu sa aktuelnom ponudom i kotiranjem vašeg modela Alcatel mobilnog telefona na tržištu. Veoma smo dobro informisani o kretanju i oscilacijama cena na tržištu mobilnih telefona i garantujemo da ćete saradnjom sa nama ostvariti najbolju zaradu.

Otkup novih i polovnih Alcatel mobilnih telefona Beograd

Pored otkupa novih i nekorišćenih telefona Alcatel mobilnih telefona, kupujemo i polovne i delimično ispravne telefone. Dobro nam je poznato da su ekrani telefona jako osetljivi i skloni lakom lomljenju. U slučaju da posedujete Alcatel mobilni telefon sa polomljenim ekranom, a ispravnim hardverski delom, prodajte ga nama, zaradite i skupite novac za novi telefon.

Za sve informacije o Alcatel telefonima, posetite zvaničan Alcatel sajt za Evropu – Alcatel.eu

Dolazak na kućnu adresu i isplata odmah za otkup Alcatel mobilnih telefona Beograd

Da bismo vam olakšali i ubrzali prodaju mobilnog telefona, doći ćemo na poziv direktno na vašu adresu i obaviti kupoprodaju Alcatel mobilnih telefona Beograd. Novac isplaćujemo odmah na ruke. Na ovaj štedimo vaše vreme i oslobađamo vas besciljnog lutanja po gradu u potrazi za pouzdanim otkupljivačem. Pozovite nas i uverite se sami u našu ažurnost i kvalitet usluge.

Otkupljujemo sve modele Alcatel telefona:

0
View Post
Otkup slomljenih mobilnih telefona

Otkup slomljenih mobilnih telefona

Vršimo otkup slomljenih mobilnih telefona. Dolazak na kućnu adresu. Moguć dogovor oko cene. Isplata odmah pri preuzimanju Vašeg slomljenog mobilnog telefona.

Trenutak nepažnje može dovesti do trajnog oštećenja mobilnog telefona. Mobilni telefoni novije generacije naročito su osetljivi pri padovima, a najčešće može doći do lomljenja ekrana. Budući da se na tržište neprestano plasiraju novi i funkcionalniji modeli, obično popravaka slomljenog telefona nije isplativa. Zato smo mi tu i radimo otkup slomljenih mobilnih telefona.

Ako imate polomljen mobilni telefon: 062 225 025

Da ne biste bili na potpunom gubitku prilikom oštećenja Vašeg mobilnog telefona, obratite nam se. Vršimo otkup slomljenih mobilnih telefona kao i telefona sa oštećenjem koji još uvek mogu biti u funkciji. Kada se telefon slomi, ekran ne radi, ali matični deo telefona je upotrebljiv. Popravka ekrana je ponekad skupa i nije isplativa, pa je bolje rešenje prodati telefon. Tržište mobilnih telefona i same tehnike uopšte, jako je dinamično i inovativno. U modernom vremenu cena popravke slomljnenog mobilnog telefona može nadmašiti njegovu trenutnu vrednost. Da biste nadoknadili gubitak makar delimično, prodaja slomljenog mobilnog telefona je najbolja opcija.

Nama se možete obratiti ukoliko ste zainteresovani za prodaju slomljenih mobilnih telefona. Prilikom razgovora neophodno je da nam predstavite o kakavom oštećenju je reč i usled koje nezgode je došlo do kvara mobilnog telefona. Brzo i precizno ćemo definisati cenu na osnovu stečenog iskustva pri sličnim ili istim situacijama. Naglasićemo da su za nas aktuelni mobilni telefoni novije generacije stari do dve godine i za njih radimo otkup slomljenih mobilnih telefona. Oni su trenutno zastupljeni na tržištu i mogu se koristiti za dalju prodaju.

Troškove ćete smanjiti i dodatno uštedeti samim tim što ne morate lutati po gradu da biste pronašli adekvatnog kupca za Vaš slomljeni mobilni telefon. Ukoliko nam predstavite stanje u kom se nalazi mobilni telefon koji želite da prodate, a nama Vaša ponuda odgovara, doći ćemo direktno kod Vas, otkupiti slomljeni mobilni telefon na Vašoj kućnoj adresi i time olakšati čitavu situaciju.

Ne gubite vreme i sačuvajte nerve. Obratite se nama i rešite svoj problem nastao usled oštećenja ili lomljenja mobilnog telefona. Pozovite nas odmah za otkup slomljenih mobilnih telefona: 062 225 025

0
View Post
Huawei P9 Lite recenzija

Huawei P9 Lite recenzija

Budući da su budžetski telefoni pojačali svoje specifikacije, očekivanja o tome šta bi budžetski  telefon trebao ponuditi brzo su porasla. 8MP kamera više nije dovoljna, niti 1GB RAM-a.

Srećom, Huawei P9 Lite ne dolazi na kratko na bilo kojem od tih fronta. Sadrži  blizinu srednjih tržišta po specifikacijama na različite načine i, za razliku od tolikih uređaja prije njega, nije izgrađen oko jedne funkcije koja treba da mu donese popularnost. Umjesto toga, ima uravnoteženu listu specifikacija koje se ne pojavljuju u bilo kojem području.

Ako imate bilo koji Huawei telefon koji vam nije potreban, mi vršimo otkup Huawei mobilnih telefona u Beogradu: 062 225 025

U tu svrhu, čipset okvira jezgre Kirin 650 snabdijeva se s 3 GB RAM-a kako bi se formirao telefon koji će obrađivati sve što tražite od njega bez naplate za performanse koje vam nisu potrebne.

S 16 GB interne memorije, koja se može proširiti preko microSD-a do 128 GB, ima i dovoljno mjesta za udobnost.

Ne brinite ni za kameru. Primarna kamera od 13MP, f / 2.0 pridružuje se 8MP kameri okrenutoj prema naprijed, koja može poboljšati vaše selfije, tako da zajedničke slike sa prijateljima izgledaju što bolje.

Dizajn

Huawei je bivši kralj tanke plastike. Kompanija se ipak promijenila i napravila neke lijepe telefone tokom proteklih nekoliko godina. Ugodno, Huawei P9 Lite nastavlja ovaj trend.

Da, postoji malo kopiranja iPhonea oko metalnog kadriranja telefona koji je presječen sa strane dviju smjelih antenskih linija, ali jedva da je ovaj telefon jedini koji ima ovaj detalj dizajna.

Iako je ugodan  oku, nije sav luksuyan, a u  poređenju sa svojim velikim bratom, Huawei P9, Lite je vidljivo pristupačnija opcija.

P9 aluminijski unibody dizajn je zamijenjen, s glatkim, ravnim plastičnim leđima koje ukrašavaju ovaj uređaj. Ovo nije loš telefon, daleko od toga, ali ni on nema wow faktor, čak ni u ovom rasponu cijene. Plastična zadnja strana je gruba na dodir, ali takođe je malo glatka , nudeći malo što se tiče hvatanja.

To je takođe korak nazad u poređenju sa konkurencijom. Sva metalna tijela Wileyfox Swift 2 X i Honor 6X guraju P9 Lite daleko od sebe. Što se tiče cjelokupnog vizualnog izgleda i ergonomije, P9 Lite ima nekoliko detalja koji mu daju prednost.

Uprkos ekranu od 5,2 inča, telefon se ne osjeća posebno velikim. Ako ste do sada imali telefone sa 720p ekranima, onda ćete biti zadivljeni prelazom na ovaj telefon, jer iz mog iskustva najviše sam vidio razlike u rezoluciji sve do 1080p, kasnije već ljudsko oko nije u stanju da prepozna tu gustinu piksela.

Kamera

U idealnim uslovima snimanja, 13MP kamera Huawei P9 Lite je uspješna , ali daleko od najboljih snappera koje sam vidio, čak i po ovoj cijeni. Fokus se može pomaknuti, s rubovima često ispranim, a ne oštrim.

Telefon je više nego sposoban za snimanje fotografija vrijednih dionica, ali nećete se udaljiti od printanja svojih slika, ili korištenja vašeg glavnog fotoaparata.

Ova su pitanja samo dodatno složena kada se svjetla takođe spuste. Kamera za noćno vrijeme nije tu.

Ono što fotoaparat P9 Lite nedostaje u finesi,nadoknađuje više nego što se čini u opcijama snimanja. Mnogo ih je. Prijeđite prstom s bočne strane prikaza fotoaparata i tretirate se s više od deset alata za snimanje i opcija konfiguracije fotoaparata.
Osim što se može povezati s razinama osvjetljenja i kontrasta, te aktivirati praćenje objekata i slikanje na osmijeh, fotoaparat se može upravljati putem vašeg glasa i postoji brz način rada.

Dinamički raspon je ono što nedostaje. Područja svjetla i tamne mrlje u sredini stvaraju snimke koje nemaju detalja i definiciju. Ova pitanja povezana su nedostatkom HDR (visokog dinamičkog dometa) snimanja.

Stvari se ipak poboljšavaju. Prednja strana, P9 Lite ima 8MP selfie shutter s f / 2.0 objektivom. Ovo je jedna od boljih ponuda ovog telefona, sposobna za impresivno dobro zaobljene snimke.

Ipak, propušta Huaweijev Beauty mode. Pametna verzija plastične kirurgije i dodatak koji je najbolje ostaviti za većinu korisnika, manipuliše  vašim slikama na zabrinjavajuće načine. Možete ga onemogućiti ili smanjiti razine, ali samo stvara neželjeni sloj faffa oko slikanja jednostavne fotografije. Znači da ako planirate slikati dok ste na odmoru u drugoj državi sve bitne stvari slikate po danu,  jer tada su slike najboljeg kvaliteta.

otkup huawei telefona

 

Da li ga trebam uzeti?

Ako ste u potrazi za telefonom s čvrstim ekranom i pristojnim dizajnom, Huawei P9 Lite je vjerodostojna opcija. Ipak, nije najbolje. Uređaji poput Moto G4 Plus i Wileyfox Swift 2 X su slično pristupačni i vjerovatno bolji.

Ako želite da telefon izgleda kao flagship, valja razmatrati. Sadrži sve funkcije koje želite i trebate, samo bez ikakvog istinskog uživanja.

Za koga je ovaj telefon?

Telefon za mase, Huawei P9 Lite je za one koji žele  pristupačni telefon koji se fokusira na stil jednako kao i stvar.

To je telefon koji će ugoditi onima koji nadograđuju s uređaja koji su stariji od nekoliko godina i koji nisu svjesni kako su standardi porasli u pristupačnom telefonskom sektoru.

 

Zaključak

Huawei P9 Lite je dobro zaokružen i ostvaren telefon, ali onaj koji se osjeća bez mjesta. Priuštiv je bez uistinu velike vrijednosti za novac, a sadrži niz specifikacija i ukupnu izvedbu koja je dobra bez ikakvih problema u veličini.

U takvom konkurentnom dijelu tržišta, to je telefon koji se ne izdvaja iz konkurencije bez ikakve pogreške. Kao što sam već rekao mana ovog telefona je činjenica da nema ništa što ga uzdiže puno iznad srednje klase, jer je takav da je u svakom segmentu poprilično dobar i ne zaostaje nijedna komponenta tako da cijeli telefon gubi kvalitet.

Izvor: ITRevolucija

0
View Post
Otkup skupih mobilnih telefona: 7 najskupljih telefona na svetu

Otkup skupih mobilnih telefona: 7 najskupljih telefona na svetu

Naša agencija za otkup mobilnih telefona takodje vrši otkup skupih mobilnih telefona. Otkup skupih mobilnih telefona Beograd radimo svakog dana i dajemo odlične cene. Cene obično idu 10-20% od realne cene telefona. Isplaćujemo odmah i dolazimo na vašu adresu.

Predstavljamo Vam listu 7 najskupljih i najekstravagantnijih mobilnih telefona na svetu.

7. Porsche Designe Blackberry

Porsche Design P’9981 smart telefon kompanije BlackBerry predstavlja inteligentni spoj Porscheovog luksuza i BlackBerryevog ikoničkog dizajna. Njegov ram od nerđajućeg čelika obložen kožom visokog kvaliteta u kombinaciji sa BlackBerryevom prepoznatljivom funkcionalnošću čini ovaj mobilni telefon vredan 2 500 USD izuzetno poželjnim luksuznim uređajem.

6. Gresso Regal Titanium Black

Ovaj telefon osim interesantnog oblika poseduje i titanijumsku PVD prevlaku koja telefonu pruža dodatni zaštitu. Dizajniran je tako da se njegovi sastavni delovi skladno ukapaju u jedinstvenu celinu. Gresso Regal košza 5 000 USD.

5. Tag Heuer Racer

T.H. Racer dolazi u tri varijante sa prosečnom cenom od 6 500 USD. Svaki od modela na jedinstven način podržava oblik i izgled Formula 1 trkačkih automobila pa će sigurno izazvati veliku pažnju kod profesionalaca kao i sportski entuzijasta.

4. Vertu Ferrari

Vertu Ferrari, poznat i kao The Constellation Quest Ferrari by Vertu osim intrigantnog dizajna poseduje i jedinstvenu prevlaku pedeset puta tanju od ljudske dlake ali i jaku kao čelik. Ipak, ono što ovaj mobilni uređaj čini zaista posebnim su tri unikatna ring tona koji su zapravo snimci sportskog automobila Ferrari 458 Italia na probnim vožnjama. Ovaj uređak košta vrtoglaviih 7 000 USD

Pogledajte još i: Otkup iPhone X mobilnih telefona

3. Vertu Ti

Vertu Ti poznat je kao jedan od najboljih luksuznih telefona u prodaji. Ovaj Android smart telefon poseduje titanijumsko kućište i ekran od safira, kao i kameru od 8 megapiksela,a svojim kupcima nudi veliki izbor varijacija. Cena Vertu Ti mobilnog telefona je 10 000 USD.

2. Ulysse Nardin Chairman

Ulysse Nardin Chairman zajednički proizvod Ulysse Nardina i Uncellsa, ušao je u Ginisovu knjigu rekorda kao najskuplja serija mobilnih telefona na svetu, a takođe je i prvi svetski “hybrid-poverd“ smart telefon. Košta 130 000 USD

1. iPhone 5 black Diamond

Ovaj gadget košta neverovatnih 15,3 miliona USD i kao takav je nesumnjivo najskuplji telefon na planeti. Ono što ga čini tako skupocenim je, kao što mu i sam naziv kaže, glavno dugme napravljeno od 26-karatnog crnog dijamanta.

Ako imate neki od telefona sa liste, za otkup skupih mobilnih telefona, pozovite nas na: 062 225 025