0
View Post
Gde prodati telefon u Beogradu?

Gde prodati telefon u Beogradu?

Ukoliko se pitate gde prodati mobilni telefon u Beogradu, ovo je pravi sajt za vas. Kod nas možete prodati mobilni telefon jer mi radimo najbolji otkup mobilnih u Beogradu. Dolazimo na kućnu adresu, dajemo najbolju cenu u Beogradu i isplaćujemo odmah. Najbrži način da zaradite na svom mobilnom telefonu.

Gde mogu da prodam mobilni telefon u Beogradu?

Mobilni telefon možete da prodate u našem servisu u Beogradu ili da nas pozovete i mi dođemo na vašu adresu. Bilo da mi dođemo na vašu adresu ili vi donesete svoj mobilni telefon kod nas u servis, radimo profesionalnu procenu i realnu isplatu. Isplata za iznos koji dogovorimo vrši se odmah.

Evo gde vršimo otkup mobilnih telefona:

Otkup mobilnih telefona Balkanska ulica
Otkup mobilnih telefona Voždovac
Otkup mobilnih telefona Vidikovac
Otkup mobilnih telefona Banovo Brdo
Otkup mobilnih telefona Bulevar

Koliko mogu da dobijem za mobilni telefon u Beogradu?

Za otkup vašeg telefona jedino kod nas dobijate najbolju cenu u Beogradu. Ukoliko ste se pitali gde prodati mobilni telefon u Beogradu, pozovite nas odmah kako biste što pre dobili više informacija o proceni vašeg modela telefona, preuzimanju, isplati i vremenu kada ćemo to obaviti.

Najbolju cenu možete dobiti za noviji mobilni telefon, neupotrebljavan ili malo upotrebljavan sa kompletnom originalnom opremom. Otkupljujemo i telefone do 2 godine starosti za popularne modele ili čak neispravne mobilne telefone ukoliko su potrebni u našem servisu za zamenske delove.

Kod nas možete prodati ove modele mobilnih telefona

Radimo otkup svih aktuelnih modela telefona, najnovijih i popularnih starijih modela. Uvek je dobro da pre nego što dođete do nas pozovete naš telefon i javite nam koji telefon imate. Tako ćemo vas odmah uputiti da li možemo da otkupimo vaš telefon. Ukoliko je vaš telefona oštećen, zaključan ili ima neku vrstu softverske smetnje navedite nam to odmah kako bismo vas lepo uputili na šta možete da računate.

Evo koje vrste otkupa najčešće radimo:

Otkup mobilnih telefona sa Telenor mreže
Otkup mobilnih telefona sa VIP mreže
Otkup mobilnih telefona sa MTS mreže
Otkup Sony mobilnih telefona
Otkup Nokia mobilnih telefona
Otkup iPhone mobilnih telefona
Otkup Huawei mobilnih telefona
Otkup Samsung mobilnih telefona
Otkup zaključanih mobilnih telefona

Pozovite nas odmah i javite nam koji telefon želite da prodate. Ukoliko imate više telefona možete dobiti i posebnu ponudu. Ukoliko imate nove telefone, dobićete najbolju cenu Beogradu.

1
View Post
Otkup DSLR fotoaparata

Otkup DSLR fotoaparata

Povoljan otkup DSLR fotoaparata u Beogradu. Ukoliko imate DSLR aparat koji vam više nije potreban ili planirate da ga zamenite novim, pozovite nas. Vršimo otkup DSRL fotoaparata i radimo zamene stari za novi. Za otkup dajemo novac odmah.

Otkup svih vrsta DSLR fotoaparata

Prednost dajemo novijom generacijama DSLR fotoaparata i prateće opreme, ali ukoliko niste sigurni ili znate da imate stariji slobodno nas pozovite pa ćemo zajedno utvrditi o čemu se radi i dati vam procenu za aparat koji imate. Ovo su DSLR marke fotoaparata sa kojima najčešće radimo:

Ukoliko imate fotoaparat za koji niste sigurni, pozovite naš broj 062225025 odmah.

Otkup prateće opreme za DSLR fotoaparate

Ukoliko ste ranije imali DSLR fotoaparat i prodali ga pri čemu vam je ostala oprema, slobodno nas pozovite, otkupićemo je od vas. Pored toga što radimo otkup DSLR fotoaparata radimo i otkup sve prateće opreme. Tu spada: blic, objektiv, razne vrste i veličine stativa, baterije, memorijske kartice, punjač, torba za fotoaparat, torba za prateću opremu.

Najbolja cena za otkup DSLR fotoaparata

Kod nas je garantovano najbolja cena za otkup DSLR fotoaparata u Beogradu. Pre nego što probate bilo gde drugde pozovite nas. Takođe, ukoliko rešite da stari fotoaparat zamenite za novi, računaćemo 10% višu cenu od one cene koju biste dobili u kešu tako da ste sigurno u dobitku sa nama.

Imate fotoaparat a niste sigurni da li je DSLR? Pogledajte šta su DSLR aparati ovde.

Otkup fotoaparata na kućnoj adresi

Ukoliko imate više fotoaparata i nemate način da ih sve donesete do nas, pozovite nas i ogranizovaćemo otkup na licu mesta na vašoj adresi. Pre nego što nas pozovete najbolje je da napravite spisak aparata koje imate i u kakvom su stanju. Prednost dajemo ispravnim aparatima novije generacije. Takođe, proverite da li su svi DSLR aparati u ispravnom stanju i da li imaju sve osnovne elemente – baterija, memorijska kartica, objektiv.

Otkup DSLR fotoparata i foto opreme za fotoaparate. Vršimo otkup DSLR aparata u celom Beogradu.

Otkup DSLR fotoaparata Beograd

Dajemo odlične cene za DSLR fotoaparate i isplaćujemo odmah u celom Beogradu

Vršimo i otkup foto opreme u Beogradu, kao i otkup fotoaparata.

0
View Post
Otkup mobilnih telefona sa Telenora

Otkup mobilnih telefona sa Telenora

Otkup svih telefona sa mreža operatera iz Srbije i otkup mobilnih telefona sa Telenora. Brza i realna procena telefona i isplata odmah. Moguća zamena za novi telefon iz naše ponude. Najbolje cene u Beogradu za otkup mobilnih telefona.

Najbolja cena u Beogradu

Dajemo najbolju cenu u Beogradu za otkup mobilnih telefona sa Telenora. Cena može biti maksimalna ako imate punu originalnu opremu telefona kao što je kutija, origirnalni kablovi, slušalice i punjač. Za cenu koju dogovorimo, novac dobijate odmah ili vaš telefon možemo računati u zamenu na telefon iz naše ponude. Radimo otkup novih i polovnih mobilnih telefona sa Telenor mreže.

Za otkup mobilnih telefona sa Telenora pozovite: 062 225 025

Otkup novih i polovih telefona u Beogradu

U obzir dolaze novi i polovni telefoni do dve godine korišćenja i bez velikih oštećenja i tragova korišćenja koji mogu da onemoguće normalno funkcionisanje telefona. U nekim slučajevima možemo razmotriti i otkup neispravnog telefona, ali pre nego što dođete do našeg servisa možete nas pozvati i raspitati da li možemo da otkupimo model telefona koji imate da ponudite.

Radimo i otkup telefona sa MTSa kao i otkup telefona sa VIPa.

Kada neko donese telefon na otkup mobilnih telefona sa Telenora

Postoje nekoliko scenarija, ali klijenti najčešće donesu telefon koji su kupili nedavno ili dobili od operatera uz tarifini paket. Telefon im se više ne sviđa ili im je samo tarifa odgovarala i sada žele da taj telefon prodaju da bi zaradili ili da ga zamene za telefon koji ne postoji u ponudi kod operatera. I jedno i drugo možete obaviti kod nas veoma povoljno i po najboljim uslovima u Beogradu.

Najbolji otkup mobilnih telefona sa Telenora

Naš servis postoji već dosta dugo i vremenom smo potvrdili da dajemo najbolje uslove i realnu cenu za otkup svih telefona bilo da se radi o otkupu telefona sa neke druge mreže ili konkretno za otkup mobilnih telefona sa Telenora. Ukoliko imate telefon i želite da ga prodate, zaradite dodatno ili zamenite na novi, bolji telefon, pozovite naš broj odmah i raspitajte se o inicijalnoj ceni i uslovima koje možete dobiti kod nas.

0
View Post
Otkup mobilnih telefona sa Vip mreže

Otkup mobilnih telefona sa Vip mreže

Najbolji otkup mobilnih telefona sa Vip mreže. Brzi otkup i isplata odmah za sve mobilne telefona VIP mobilnog operatera, bilo da su polovni, novi ili zaključani. Potrebno je samo da nas pozovete odmah i kažete par reči o telefonu koji imate za prodaju.

Otkup mobilnih telefona sa VIP mreže – novi i polovni

Radimo svaki otkup mobilnih telefona sa VIP mreže i operatera. Bilo da je u pitanju novi telefon koji ste tek dobili uz pretplatu i ugovor ili se radi o polovnom telefonu do dve godine starosti. Pozovite nas na 062 225 025 i daćemo vam više informacija o otkupu i ceni koju možete dobiti. Imajte u vidu da kod nas dobijate najbolju cenu za mobilni telefon u Beogradu. Takodje radimo i otkup mobilnih telefona sa MTS telekom mreže.

Otkup mobilnih telefona sa VIP mreže – zaključani telefoni

Vršimo i otkup mobilnih telefona sa mreže koji su zaključani samo za tu mrežu. Ovo nije problem i naš servis može da otkupi i takav telefon od vas. Odmah nakon vašeg poziva dogovorićemo otkup koji možemo obaviti tako što ćete prošetati do našeg servisa ili možemo doći na vašu adresu.

Otkup telefona ili zamena za novi telefon

Otkup mobilnih telefona sa VIP mreže može vam omogućiti i da u zamenu dobijete novac ili drugi telefon. Ne biste bili prvi koji je uzeo telefon u VIP-u i kod nas ga zamenio za neki drugi koji nije moguće nabaviti preko operatera. Na taj način, lako možete otplaćivati telefon uz račun koji koristite, dok istovremeno kod nas uzmete telefon koji želite.

Najbolja cena za otkup mobilnih telefona sa VIP mreže

Najbolja cena za sve otkupe mobilnih telefona sa mreže VIP ili bilo koje druge mreže mobilnih operatera. Pored toga, radimo i otkup telefona iz slobodne prodaje, otkup polovnih i otkup novih mobilnih telefona. Uz sve to dobijate i sigurno najbolju cenu u Beogradu. Najveća garancija našeg poslovanja su godine provedene u ovom poslu kao i veliki broj zadovoljnih mušterija.

0
View Post
Otkup mobilnih telefona sa MTS mreže

Otkup mobilnih telefona sa MTS mreže

Otkup mobilnih telefona sa MTS mreže po najboljim cenama u Beogradu. Otkup telefona uz najbolju procenu i trenutnu isplatu. Radimo otkup novih i polovnih telefona sa MTS ali i mreža drugih operatera kao što su Telefon ili VIP.

Otkup novih mobilnih telefona sa MTS mreže

Otkup novih mobilnih telefona sa MTS mreže omogućava vam da dobijete najbolju cenu za telefon koji želite da prodate. Ukoliko uz novi telefon imate i kompletnu opremu, kutiju, slušalite, kablove i punjač, dobijate garantovano najbolju cenu u Beogradu za otkup telefona sa MTS mreže. U nove mobilne telefone spadaju telefoni koje ste tek kupili ili ste ih kupili ranije pa su stajali nekorišćeni.

Za otkup mobilnih telefona sa MTS mreže pozovite: 062 225 025

Otkup polovnih telefona sa MTS mreže

Ukoliko ste pre nekog vremena uzeli telefon uz pretplatu i sada vam se više ne dopada ili jednostavno želite da ga zamenite, donesite ga kod nas ili nas pozovite – možemo doći na vašu adresu i otkupiti telefon koji imate. Radimo otkup mobilnih telefona sa MTS mreže po najpovoljnijim uslovima u Beogradu i Srbiji. Bitno je da napomenemo da otkupljujemo polovne mobilne telefone do dve godine starosti ili eventualno i starije telefone za kojima još uvek postoji velika potražnja.

Otkup sa isplatom odmah ili zamenom za drugi telefon

Za svoj telefon koji dajete na otkup možete dobiti novac – isplatu radimo odmah po dogovoru, bez čekanja, uslova i odugovlačenja. Takođe, vaš telefon možemo računati u zamenu za novi telefon iz naše ponude. U oba slučaja, računajte da od nas dobijate najbolju moguću cenu cenu koju nećete dobiti na drugim mestima.

Otkup telefona sa MTS mreže na vašoj adresi

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do naše radnje ili vam je hitno da što pre prodate telefon, pozovite nas i uputite koji model telefona imate. Od nas ćete odmah dobiti okvirnu cenu ukoliko smo zainteresovani za vaš telefon i možemo dogovoriti da dođemo na vašu adresu. Ukoliko sve bude uredno, odmah preuzimamo telefon i vi dobijate vaš novac odmah. Pozovite odmah naš broj 062 225 025 za otkup mobilnih telefona sa MTS mreže.