0
Otkup mobilnih telefona sa MTS mreže

Otkup mobilnih telefona sa MTS mreže

Otkup mobilnih telefona sa MTS mreže po najboljim cenama u Beogradu. Otkup telefona uz najbolju procenu i trenutnu isplatu. Radimo otkup novih i polovnih telefona sa MTS ali i mreža drugih operatera kao što su Telefon ili VIP.

Otkup novih mobilnih telefona sa MTS mreže

Otkup novih mobilnih telefona sa MTS mreže omogućava vam da dobijete najbolju cenu za telefon koji želite da prodate. Ukoliko uz novi telefon imate i kompletnu opremu, kutiju, slušalite, kablove i punjač, dobijate garantovano najbolju cenu u Beogradu za otkup telefona sa MTS mreže. U nove mobilne telefone spadaju telefoni koje ste tek kupili ili ste ih kupili ranije pa su stajali nekorišćeni.

Za otkup mobilnih telefona sa MTS mreže pozovite: 062 225 025

Otkup polovnih telefona sa MTS mreže

Ukoliko ste pre nekog vremena uzeli telefon uz pretplatu i sada vam se više ne dopada ili jednostavno želite da ga zamenite, donesite ga kod nas ili nas pozovite – možemo doći na vašu adresu i otkupiti telefon koji imate. Radimo otkup mobilnih telefona sa MTS mreže po najpovoljnijim uslovima u Beogradu i Srbiji. Bitno je da napomenemo da otkupljujemo polovne mobilne telefone do dve godine starosti ili eventualno i starije telefone za kojima još uvek postoji velika potražnja.

Otkup sa isplatom odmah ili zamenom za drugi telefon

Za svoj telefon koji dajete na otkup možete dobiti novac – isplatu radimo odmah po dogovoru, bez čekanja, uslova i odugovlačenja. Takođe, vaš telefon možemo računati u zamenu za novi telefon iz naše ponude. U oba slučaja, računajte da od nas dobijate najbolju moguću cenu cenu koju nećete dobiti na drugim mestima.

Otkup telefona sa MTS mreže na vašoj adresi

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do naše radnje ili vam je hitno da što pre prodate telefon, pozovite nas i uputite koji model telefona imate. Od nas ćete odmah dobiti okvirnu cenu ukoliko smo zainteresovani za vaš telefon i možemo dogovoriti da dođemo na vašu adresu. Ukoliko sve bude uredno, odmah preuzimamo telefon i vi dobijate vaš novac odmah. Pozovite odmah naš broj 062 225 025 za otkup mobilnih telefona sa MTS mreže.

0

Write a Comment