1
Otkup DSLR fotoaparata

Otkup DSLR fotoaparata

Povoljan otkup DSLR fotoaparata u Beogradu. Ukoliko imate DSLR aparat koji vam više nije potreban ili planirate da ga zamenite novim, pozovite nas. Vršimo otkup DSRL fotoaparata i radimo zamene stari za novi. Za otkup dajemo novac odmah.

Otkup svih vrsta DSLR fotoaparata

Prednost dajemo novijom generacijama DSLR fotoaparata i prateće opreme, ali ukoliko niste sigurni ili znate da imate stariji slobodno nas pozovite pa ćemo zajedno utvrditi o čemu se radi i dati vam procenu za aparat koji imate. Ovo su DSLR marke fotoaparata sa kojima najčešće radimo:

Ukoliko imate fotoaparat za koji niste sigurni, pozovite naš broj 062225025 odmah.

Otkup prateće opreme za DSLR fotoaparate

Ukoliko ste ranije imali DSLR fotoaparat i prodali ga pri čemu vam je ostala oprema, slobodno nas pozovite, otkupićemo je od vas. Pored toga što radimo otkup DSLR fotoaparata radimo i otkup sve prateće opreme. Tu spada: blic, objektiv, razne vrste i veličine stativa, baterije, memorijske kartice, punjač, torba za fotoaparat, torba za prateću opremu.

Najbolja cena za otkup DSLR fotoaparata

Kod nas je garantovano najbolja cena za otkup DSLR fotoaparata u Beogradu. Pre nego što probate bilo gde drugde pozovite nas. Takođe, ukoliko rešite da stari fotoaparat zamenite za novi, računaćemo 10% višu cenu od one cene koju biste dobili u kešu tako da ste sigurno u dobitku sa nama.

Imate fotoaparat a niste sigurni da li je DSLR? Pogledajte šta su DSLR aparati ovde.

Otkup fotoaparata na kućnoj adresi

Ukoliko imate više fotoaparata i nemate način da ih sve donesete do nas, pozovite nas i ogranizovaćemo otkup na licu mesta na vašoj adresi. Pre nego što nas pozovete najbolje je da napravite spisak aparata koje imate i u kakvom su stanju. Prednost dajemo ispravnim aparatima novije generacije. Takođe, proverite da li su svi DSLR aparati u ispravnom stanju i da li imaju sve osnovne elemente – baterija, memorijska kartica, objektiv.

Otkup DSLR fotoparata i foto opreme za fotoaparate. Vršimo otkup DSLR aparata u celom Beogradu.

Otkup DSLR fotoaparata Beograd

Dajemo odlične cene za DSLR fotoaparate i isplaćujemo odmah u celom Beogradu

Vršimo i otkup foto opreme u Beogradu, kao i otkup fotoaparata.

0

Write a Comment