1
Otkup iPhone X mobilnih telefona 2017-2018

Otkup iPhone X mobilnih telefona 2017-2018

Stigao je iPhone X a mi naravno vršimo otkup iPhone X telefona po najboljim cenama. Kada je u pitanju kupovina novog telefona, imate mnoštvo alternativnih izbora. Za 2017. godinu, Apple je napravio više varijacija koje odgovaraju različitim željama, a njihov flagship proizvod, iPhone X poseduje sve. Kada bi odabrali samo jednu stvar, to bi bio ekran.

Nedavno se u Srbiji pojavio iPhone X. Naša agencija vrši otkup iPhone X mobilnih telefona po najboljim cenama. Ako želite da kupite ili prodate vaš iPhone X mobilni telefon, kontaktirajte nas na: 062 225 025

Prema tom’s guideu, ekran iPhone-a X je svetliji od ekrana Google Pixel 2 XL i Samsung Galaxy Note-a. Sva testiranja su sprovodili na ručnim funkcijama i maksimalnom osvetljenju. Apple-ov flagship proizvod je mogao da emituje 574 nit-ova, dok je novi Pixel XL uspeo da emituje samo 438, a Note 8 408 nit-ova. Rezultat Note-a 8 se čini malo nižim, jer je u proseku oko 433 nit-a.

Zahvaljujući True Tone tehnologiji, iPhone prilagođava svoje boje trenutnom okruženju. To ponekad čini ekran pomalo plavičastim ili žutim. Isključivanjem te opcije, iPhone X se nalazi negde između Pixela Xl i Note-a 8. Note 8 ima nešto hladniji ton, dok je Pixel XL topliji. Možemo reći da je iPhone X neutralniji.

iphone x gde kupiti

Ugao gledanja nije samo stvar ukusa. A OLED ima neke probleme u vezi sa tim. Ako okrećete IPS panel koji se nalazi u iPhone-u 8, videćete potpuno isto iz svakog ugla.

Detaljnu specifikaciju iPhone X modela pronadjite na sajtu Apple-a.

Ovaj iPhone je poslednji sa svojim 438 ppi ekranom. Za njim sledi Note 8 sa 521 ppi, a na vrhu se nalazi Pixel 2 XL sa 538 ppi. Što znači da za vaše oči neće biti nikakve razlike. Jedina važna stavka je žljeb koji se nalazi na gornjoj strani iPhone-a X. Ako gledate film i izbegavate da ga gledate preko celog ekrana da vam žljeb ne bi smetao, onda prednost u veličini koju iPhone X ima u poređenju sa iPhone-om 8 Plus nestaje.

Možemo da kažemo da je Apple ugradio ekran zaista visokog kvaliteta, u svoj novi uređaj. Ako ste opsednuti pravim tonovima i prirodnim ekranima, iPhone X bi mogao da bude najbolji izbor za vas. Iako je ugao gledanja lošiji nego na iPhone-u 8 i 8 Plus, a potrebno je da se naviknete i na žljeb.

Mi vršimo otkup iPhone X modela, svakog dana u Beogradu, po najboljim cenama. U slučaju da imate iPhone X model koji želite da prodate, mi možemo izvršiti otkup iPhone X telefona od vas, po odličnim cenama.

Ako vam je potreban drugi model iz Apple asortimana, mi vršimo otkup svih iPhone uredjaja, pozovite nas na: 062 225 025 kako bismo procenili vaš uredjaj.

 

0

Write a Comment