Otkup MacBook laptopova u Beogradu, realna isplata i dolazak na adresu. Radimo otkup svih MacBook modela novijih generacija uz najrealniju procenu i isplatu novca odmah po dogovoru. Mogućnost dolaska na adresu i van Beograda.

Otkup Mac laptopova u Beogradu

Radimo otkup MacBook laptopova već više godina u centru Beograda. Mogućnost je da laptop donesete u našu radnju ili da nas pozovete i objasnite koji laptop imate kako bismo dogovorili dolazak na vaš adresu radi otkupa i isplate. Ukoliko ste rešili da nas pozovete, najbolje je da odmah znate koji model laptopa je u pitanju, da li imate sve od opreme i u kakvom stanju se nalazi vaš MacBook laptop.

otkup macbook laptopova macbook air i maxbook pro beograd

Najbolja cena za otkup MacBook laptopova

Kod nas dobijate najbolju cenu za otkup MacBook laptopova. Bilo da se radi o starijem modelu preko tri godine ili potpuno novom modelu, garantujemo najbolju cenu u Beogradu. Dodatni bonus imate za novi, malo korišćeni MacBook laptop sa kompletnom opremom. U osnovnu opremu spada punjač za MacBook, a odlično je ukoliko imate originalnu kutiju sa svim što ste dobili pri kupovini.

Otkup MacBook Pro i MacBook Air laptopova

Odmah po dogovoru telefonom možemo doći i obaviti otkup MacBook laptopa. Još jednom ćemo se uveriti da li je u pitanju model o kojem smo pričali telefonom i da li se nalazi u ispravnom stanju. Ono što nas izdvaja od konkurencije jeste to da dogovoreni novac dobijate odmah po preuzimanju laptopa koji želite da prodate. Odgovorno tvrdimo da ćete samo kod nas dobiti najbolju cenu za otkup MacBook laptopova.

Dodatna pogodnost za otkup MacBook laptopova

Ukoliko imate više laptopova ili možda nove MacBook laptopove sa kompletnom opremom, možemo dogovoriti dodatne pogodnosti onako kako vama odgovara više. Dajemo mogućnost i saradnje na duži period ukoliko se bavite prodajom MacBook laptopova – uradićemo otkup bilo kod MacBook laptopa. Slobodno pozovite naš broj telefona i ispričajte nam šta imate da ponudite.

Vršimo i prodaju i otkup i drugih laptopova.