0
Otkup mobilnih telefona sa Telenora

Otkup mobilnih telefona sa Telenora

Otkup svih telefona sa mreža operatera iz Srbije i otkup mobilnih telefona sa Telenora. Brza i realna procena telefona i isplata odmah. Moguća zamena za novi telefon iz naše ponude. Najbolje cene u Beogradu za otkup mobilnih telefona.

Najbolja cena u Beogradu

Dajemo najbolju cenu u Beogradu za otkup mobilnih telefona sa Telenora. Cena može biti maksimalna ako imate punu originalnu opremu telefona kao što je kutija, origirnalni kablovi, slušalice i punjač. Za cenu koju dogovorimo, novac dobijate odmah ili vaš telefon možemo računati u zamenu na telefon iz naše ponude. Radimo otkup novih i polovnih mobilnih telefona sa Telenor mreže.

Za otkup mobilnih telefona sa Telenora pozovite: 062 225 025

Otkup novih i polovih telefona u Beogradu

U obzir dolaze novi i polovni telefoni do dve godine korišćenja i bez velikih oštećenja i tragova korišćenja koji mogu da onemoguće normalno funkcionisanje telefona. U nekim slučajevima možemo razmotriti i otkup neispravnog telefona, ali pre nego što dođete do našeg servisa možete nas pozvati i raspitati da li možemo da otkupimo model telefona koji imate da ponudite.

Radimo i otkup telefona sa MTSa kao i otkup telefona sa VIPa.

Kada neko donese telefon na otkup mobilnih telefona sa Telenora

Postoje nekoliko scenarija, ali klijenti najčešće donesu telefon koji su kupili nedavno ili dobili od operatera uz tarifini paket. Telefon im se više ne sviđa ili im je samo tarifa odgovarala i sada žele da taj telefon prodaju da bi zaradili ili da ga zamene za telefon koji ne postoji u ponudi kod operatera. I jedno i drugo možete obaviti kod nas veoma povoljno i po najboljim uslovima u Beogradu.

Najbolji otkup mobilnih telefona sa Telenora

Naš servis postoji već dosta dugo i vremenom smo potvrdili da dajemo najbolje uslove i realnu cenu za otkup svih telefona bilo da se radi o otkupu telefona sa neke druge mreže ili konkretno za otkup mobilnih telefona sa Telenora. Ukoliko imate telefon i želite da ga prodate, zaradite dodatno ili zamenite na novi, bolji telefon, pozovite naš broj odmah i raspitajte se o inicijalnoj ceni i uslovima koje možete dobiti kod nas.

0

Write a Comment