12
Otkup iPhone mobilnih telefona Beograd

Otkup iPhone mobilnih telefona Beograd

otkup iphone mobilnih telefona

Otkupljujemo iPhone mobilne telefone u Beogradu. Najbolje cene za Apple iPhone telefone! U obzir dolazetelefoni sa svih trzista (Evropa, Severna Amerika, itd.), otkljucani, zakljucani, takodje i nespravni, slomljeni…

Otkup iPhone mobilnih telefona

Za otkup iPhone mobilnih telefona, Pozovite nas na 062 225 025

iPhone 16GB , iPhone 3G 16GB , iPhone 3G 8GB , iPhone 3GS 16GB , iPhone 3GS 32GB , iPhone 3GS 8GB , iPhone 4 16GB , iPhone 4 16GB Gold , iPhone 4 32GB , iPhone 4 8GB , iPhone 4 CDMA 16GB , iPhone 4GB , iPhone 4S 16GB , iPhone 4S 32GB , iPhone 4S 64GB , iPhone 5 16GB , iPhone 5 32GB , iPhone 5 64GB. crni ili beli, black or white, iPhone 6 16GB , iPhone 6 32GB , iPhone 5 64GB, iPhone 6 128GB , iPhone 6 256GB , iPhone 7 16GB , iPhone 7 32GB , iPhone 7 64GB, iPhone 7 128GB , iPhone 7 256GB , iPhone 8 16GB , iPhone 8 32GB , iPhone 8 64GB, iPhone 8 128GB , iPhone 8 256GB, kao i otkup iPhone X mobilnih telefona

iPhone mobilni telefoni: Istorijat

Kompaniju Apple su osnovali Stiv Džobs i Ronal Vejns 01.04.1976. godine u Kaliforniji. Prvobitan naziv je bio Apple Computer, Inc, ali je 2007. godine, neposredno nakon puštanja u prodaju iPhone i Apple TV izbačena reč Computer i ostalo je samo Apple. Zaštitni znak kompanija je jabuka, zagrižena sa desne strane, metalik sive boje, koja je do 1998. godine bila u bojama duge. Jedan od osnivača Stiv Džobs je posle tri meseca pokušavanja da pronađe odgovarajuće ime za kompaniju objavio kolegama da će nazvati kompaniju Apple ukoliko do 17h toga dana ne dobije pametniji predlog. Jedna od pozitivnih strana je što je sa imenom Apple kompanija u poslovnim adresarima bila odmah ispred tada poznatije kompanije za prodaju video-igrica Atari. Tada još nije bilo reči o otkupu iPhone mobilnih telefona. Priča o nastanku brenda Macintosh takođe je povezana sa jabukama. Jedan od upravnika kompanije, koji je ujedno i konstruisao prvi Macintosh računar, izabrao je naziv prema svojoj omiljenoj sorti jabuka McIntosh i namerno ubacio slovo A u pisanju da bi izbegao probleme oko registracije brenda. Najpoznatiji proizvodi koje ova kompanija budi su: čuveni Macintosh računari, uz koje ide i odgovarajući operativni sistem MAC OS X, plejeri iPod, brendovi smartphone mobilnih telefona iPhone, Quick Time, iLife, iWork, kao i Apple televizori.

Otkup iPhone mobilnih telefona: Test iPhone novije generacije

Najveća novina kod iPhone 6s je očigledno 3D Touch i zahvaljujući ovoj tehnologiji na brži način možemo koristiti telefon. Mnogi misle da je sve ovo besmisleno, i da je sasvim svejedno na koji način pritisnemo ikonicu ili link na ekranu, ali to je velika greška. Na primer, do sada dugim dodirom na ikonicu ona za oko dve sekunde počne da vibrira i može da se reorganizuje na ekranu. Ali sa Force Touch-om koji odmah reaguje, dobijamo padajući meni. U Safariju, na primer, dužim držanjem prsta na linku smo dobijali samo padajući meni, a sada ukoliko jače pritisnemo link, onda dobijamo prikaz stranice, a ako još jače pritisnemo ekran onda se u tom momentu prebacujemo na sadržaj stranice.

To je kao da smo dobili dodatna dva tastera na iPhone-u, ali se oni nalaze odmah pod prstima. 3D Touch je kao Quick Look i ima opcije kao desni klik. Force Touch je vrlo dobro urađen zahvaljujući već dobro poznatom Taptic Feedback sistemu na Apple Watch-u, savršeno dobro prepoznaje kolikom snagom smo pritisnuli ekran i može se reći da je iskustvo magično!

Prve nedelje jedva da sam koristio ovu opciju, ali vremenom sam se polako navikao, tj. shvatio kako se koristi. Na primer, jako je praktičan za pretraživač slika na Google-u na malom ekranu. Do sada smo morali da dodirnemo neku sliku kako bismo je videli uvećanu, a onda da u uglu ekrana zatvorimo i otvorimo sledeću. Uz pomoć Force Touch se sve rešava jednim pokretom. Jednostavno samo jače pritisnemo sliku i potom se otvara prikaz uvećane slike, a kada više ne vršimo pritisak, odmah se vratimo među ostale. Zaključak je da nam treba skoro duplo manje vremena da pretražimo slike nego ranije.

Pogledajte i: Otkup Mac laptopova

A sada par reči o kameri. Nije slučajnost što je na stranici iPhone 6s ovo druga po redu istaknuta novina jer je poslednjih godina kod pametnih telefona kamera veoma bitna stavka i oni su potpuno promenili svet fotografije. Iako možda kamera na iPhone-u nikad neće postići kvalitet SLR i DSLR kamere, nije na odmet podsetiti se da je „najbolja kamera upravo ona na vašem telefonu!“. To je jednostavno tako jer nam je iPhone uvek pri ruci, i sigurno je istina to što marketing Apple-a ističe da već duže vreme iPhone ima najpopularnije kamere na svetu.

Zaključak je da nećete osetiti ono uzbuđenje kada se nakon iPhone 5s pojavio iPhone 6. Naravno, iPhone 6 u svojoj kategoriji pravi neverovatne fotografije, ali ima i svoje limite. U slučajevima kada nema dovoljno svetla, ne možemo imati baš dobre fotografije sa iPhone 6-icom, i nažalost ova činjenica je ostala nepromenjena i u slučaju iPhone 6s. Na sreću, zbog 12 megapiksela, slike će biti oštre, pa se može reći da je Apple na kraju krajeva odradio dobar posao, ali ja i dalje ne mislim da je kamera posebno unapređena. Dobro bi mu došla blenda preko sočiva, ali za ovo ćemo morati sačekati još jedno godinu dana do pojave iPhone 7. Sve u svemu, na fotografijama se vidi da iPhone ne odskače u odnosu na konkurenciju, ali ni ne zaostaje za njom.

Sada kada ste sve saznali za otkup iphone mobilnih telefona, možemo navesti da mi radimo najbolji otkup mobilnih telefona u Beogradu, dajemo najbolje cene za otkup i dolazimo odmah na vašu adresu.

 

0

Comments 12

 1. Zanima me otkupna cena novog iphone 5c 8gb u plavoj boji ???

  Reply
 2. Da li otkupljujete telefone samo iz Bg-a i okoline ili i mi sa juga mozemo nesto da vam prodamo? 🙂

  Reply
 3. Kolika je cena Iphone 4?
  Na njemu ne radi zvuk,ekran je malo naprso u gornjem desnom uglu i nije dekodiran.
  Zanima me cena otkupa 🙂

  Reply
 4. imam iphone 6 kupljen u mts-u star oko 4 meseca uz svu prateću opremu,interesujeme cena odprilike

  Reply

Write a Comment