0
Otkup skupih mobilnih telefona: 7 najskupljih telefona na svetu

Otkup skupih mobilnih telefona: 7 najskupljih telefona na svetu

Naša agencija za otkup mobilnih telefona takodje vrši otkup skupih mobilnih telefona. Otkup skupih mobilnih telefona Beograd radimo svakog dana i dajemo odlične cene. Cene obično idu 10-20% od realne cene telefona. Isplaćujemo odmah i dolazimo na vašu adresu.

Predstavljamo Vam listu 7 najskupljih i najekstravagantnijih mobilnih telefona na svetu.

7. Porsche Designe Blackberry

Porsche Design P’9981 smart telefon kompanije BlackBerry predstavlja inteligentni spoj Porscheovog luksuza i BlackBerryevog ikoničkog dizajna. Njegov ram od nerđajućeg čelika obložen kožom visokog kvaliteta u kombinaciji sa BlackBerryevom prepoznatljivom funkcionalnošću čini ovaj mobilni telefon vredan 2 500 USD izuzetno poželjnim luksuznim uređajem.

6. Gresso Regal Titanium Black

Ovaj telefon osim interesantnog oblika poseduje i titanijumsku PVD prevlaku koja telefonu pruža dodatni zaštitu. Dizajniran je tako da se njegovi sastavni delovi skladno ukapaju u jedinstvenu celinu. Gresso Regal košza 5 000 USD.

5. Tag Heuer Racer

T.H. Racer dolazi u tri varijante sa prosečnom cenom od 6 500 USD. Svaki od modela na jedinstven način podržava oblik i izgled Formula 1 trkačkih automobila pa će sigurno izazvati veliku pažnju kod profesionalaca kao i sportski entuzijasta.

4. Vertu Ferrari

Vertu Ferrari, poznat i kao The Constellation Quest Ferrari by Vertu osim intrigantnog dizajna poseduje i jedinstvenu prevlaku pedeset puta tanju od ljudske dlake ali i jaku kao čelik. Ipak, ono što ovaj mobilni uređaj čini zaista posebnim su tri unikatna ring tona koji su zapravo snimci sportskog automobila Ferrari 458 Italia na probnim vožnjama. Ovaj uređak košta vrtoglaviih 7 000 USD

Pogledajte još i: Otkup iPhone X mobilnih telefona

3. Vertu Ti

Vertu Ti poznat je kao jedan od najboljih luksuznih telefona u prodaji. Ovaj Android smart telefon poseduje titanijumsko kućište i ekran od safira, kao i kameru od 8 megapiksela,a svojim kupcima nudi veliki izbor varijacija. Cena Vertu Ti mobilnog telefona je 10 000 USD.

2. Ulysse Nardin Chairman

Ulysse Nardin Chairman zajednički proizvod Ulysse Nardina i Uncellsa, ušao je u Ginisovu knjigu rekorda kao najskuplja serija mobilnih telefona na svetu, a takođe je i prvi svetski “hybrid-poverd“ smart telefon. Košta 130 000 USD

1. iPhone 5 black Diamond

Ovaj gadget košta neverovatnih 15,3 miliona USD i kao takav je nesumnjivo najskuplji telefon na planeti. Ono što ga čini tako skupocenim je, kao što mu i sam naziv kaže, glavno dugme napravljeno od 26-karatnog crnog dijamanta.

Ako imate neki od telefona sa liste, za otkup skupih mobilnih telefona, pozovite nas na: 062 225 025

0

Write a Comment