Vršimo otkup zaključanih telefona. Ukoliko imate mobilni telefon koji je trajno zaključan i želite da ga prodate, pozovite nas. Isplata odmah za otkup zaključanih telefona.

Ako imate telefon koji je pokvaren ili zaključan, pozovite nas: 062 225 025

Otkupljujemo zaključane mobilne telefone po najboljim cenama

Vlasnik ste mobilnog telefona koji je zaključan i nije vam isplativo da ga odnesete na servis. Ne brinite. Mi vršimo otkup zaključanih mobilnih telefona. Naša firma sa dugogodišnjim iskustvom vrši otkup mobilnih telefona i novac vam isplaćuje odmah pri preuzimanju.

otkup zakljucanih telefona

Svedoci smo čestih promena na tržištu mobilnih telefona i tehničih uređaja uopšte. Masovna proizvodnja i promet tehnike uslovila je veoma brzu zamenu telefona ili kompjutera koji su u našem vlasništvu. Okupiran poslom i dinamičnom svakodnevicom, običan čovek nije u stanju da isprati sve promene na tržištu mobilnih telefona.

Ukoliko posedujete zaključan telefon koji vam deluje beskorisno, jer bi cene servisa nadmašila njegovu tržišnu vrednost, obratite se nama jer mi radimo otkup zaključanih telefona. Zainteresovani smo za otkup zaključanih telefona, naročito novije generacije sa novijim operativnim sistemima.

Otkup zaključanih telefona po najboljim cenama

Prilikom sklapanja ugovora sa nekom od domaćih firmi iz sfere telekomunikacije ljudi obično pristanu na sve uslove koji se nude – dok je uslov zaključavanje telefona na mrežu tog operatera. Ukoliko biste želeli da promenite operatera, potrebno je da platite otključavanje ili kupite novi telefon u slobodnoj prodaji. Ukoliko imate takav telefon, pozovite nas jer mi radimo otkup zaključanih telefona. Na taj način nećete morati da plaćate dekodiranje dok biste novac mogli da iskoristite za kupovinu novog mobilnog telefona.

Da ne biste danima i mesecima tragali za pouzdanim trgovcima koji bi otkupili vaš zaključani mobilni telefon, obratite se nama jer radimo otkup zaključanih telefona. Detaljno i jasno nam obrazložite o kom modelu zaključanog mobilnog telefona je reč, a mi ćemo vam ponuditi najviše cene za otkup zaključanih mobilnih telefona. Ukoliko sklopimo dogovor o kupovini vašeg zaključanog mobilnog telefona, doći ćemo na vašu adresu i otkupiti zaključani telefon,a vi ćete odmah na ruke dobiti svoj novac.

Ako imate telefon koji je pokvaren ili zaključan, pozovite nas: 062 225 025

Sarađujući sa nama uštedećete vreme, izbeći neprijatnosti, a i zaraditi od prodaje zaključanih mobilnih telefona. Pozovite nas odmah na naš broj za otkup zaključanih telefona.

Dodatne usluge za otkup mobilnih telefona: Otkup neispravnih mobilnih telefona, Otkup novih mobilnih telefona, Otkup polovnih mobilnih telefona