Ukoliko imate telefon koji vam nije potreban, imajte u vidu da radimo i otkup mobilnih telefona Karaburma. Dolazimo na adresu i dajemo garantovano bolju cenu za otkup mobilnih telefona. Dobijate najbolju cenu za nove i polovne mobilne telefone do 2-3 godine starosti.

otkup mobilnih telefona karaburma visnjica

 

Otkup mobilnih telefona na adresi i u našem servisu

Ukoliko ste rešili da prodate vaš mobilni telefon, potrebno je da nas pozovete i dolazimo na vašu adresu za otkup mobilnog telefona na Karaburmi. U telefonskom razgovoru možete čuti okvirnu cenu za vaš model telefona dok konačan dogovor možemo postići kada pregledamo telefon uživo kada i dobijate svoj novac odmah. Otkupom mobilnih telefona bavimo se i u našem servisu gde možete doneti svoj telefon ukoliko ste u prolazu.

Otkup polovnih mobilnih telefona Karaburma

U otkup mobilnih telefona Karaburma ulaze i polovni mobilni telefoni 2-3 godine starosti i ukoliko su to telefoni i modeli telefona koji su traženi i poznati po kvalitetu. Moguće je da od vas otkupimo i čak neispravan telefon ukoliko su delovi za taj model potrebni za servisiranje telefona u našem servisu. U svakom slučaju dobijate najbolju cenu za telefon koji prodajte.

Otkup novih mobilnih telefona Karaburma

Radimo i otkup novih mobilnih telefona na Karaburmi. Ukoliko imate telefon koji ste tek kupili ili dobili od vašeg provajdera za 1 dinar, a nije vam potreban, ponudite ga nama i zaradite dobro. Od nas ćete dobiti najbolju cenu za otkup novih mobilih telefona Karaburma i isplatu odmah po dogovoru i preuzimanju telefona. Možemo se naći i kod Big Shopping centra da izvršimo razmenu.

Najbolja cena za otkup mobilnih telefona Karaburma

Bilo da se radi o novom i polovnom, ili čak neispravnom telefonu, od nas dobijate najbolju cenu za otkup mobilnih telefona u Beogradu. Pre nego što pokušate bilo gde drugde i izgubite vreme, kontaktirajte nas jer možemo doći na vašu adresu, odmah proceniti telefon i ukoliko se dogovorimo odmah dobijate i vaš novac. Pozovite nas odmah za otkup mobilnih telefona Karaburma.

Otkup radimo u svim delovima Beograda: