0
Otkup polovnih telefona

Otkup polovnih telefona

Vršimo otkup polovnih telefona starosti do 2 godine, ispravnih i neispravnih. Pozovite i proverite koliko možete dobiti za svoj telefon. Garantujemo najbolje cene u gradu, a ukoliko se odlučite za zamenu staro za novo dobićete bolju cenu nego u bilo kojoj prodavnici u Srbiji.

Radimo otkup svih modela polovnih telefonaNokia, HTC, Samsung, Motorola, Sony Ericsson, Blackberry , Huawei, Alcatel, iPhone, ZTE ….
Nema veze da li je vaš telefon zaključan (kupljen kod nekog od operatera: Telenor, MTS, VIP ili nekog drugog) i da li je pod garancijom ili ne.

Otkup polovnih telefona, ispravnih i neispravnih telefona u Beogradu

Radimo otkup polovnih telefona u Beogradu. Ovim poslom bavimo se već duži niz godina i iza sebe imamo veliko iskustvo i zadovoljne mušterije. Ukoliko želite da prodate svoj polovni telefona bilo da biste zaradili ili isplanirali da sa tim novcem kupite novi telefon, mi smo pravo mesto za vas. Pozovite naš broj 062 225 025 odmah kako bismo vas uputili u mogućnost otkupa baš vašeg telefona.

Za kakve polovne telefone radimo otkup?

Bitno je da telefon ne bude stariji od dve godine. Ukoliko želite da vaš telefon otkupimo kao polovan ispravan, potrebno je da zadovoljava i određene uslove, pa je potrebno da telefon nema velikih oštećenja, napuklina u kućištu ili ekranu, odnosno da nije fizički slomljen. Otkupljujemo i sve neispravne telefone čije delove možemo da iskoristimo u našem servisu.

Za otkup polovnih telefona pozovite: 062 225 025

Otkup polovnih zaključanih telefona Beograd

Za nas nije problem i ako imate telefon koji ste kupili od nekog operatera i može da radi samo na toj mreži. Na primer, kupili ste telefon u Telenoru i on može da radi samo u toj mreži. Slobodno donesite takav telefon i od nas ćete dobiti najbolju cenu u Beogradu. Kod nas možete odabrati da li ćete uzeti novac za svoj telefon ili ćemo tu cenu računati za neki telefon koji želite da kupite kod nas.

0

Write a Comment