0
iPhone 6 Srbija

iPhone 6 Srbija

Cupertino, Kalifornija-13. oktobar 2014-Apple® je danas objavio da će iPhone 6 i iPhone 6 plus, najveći napredci u istoriji iPhone, stići u 36 dodatnih zemalja i teritorija širom Evrope, Azije, Bliskog istoka, Latinske Amerike i Afrike do kraja oktobra. iPhone 6 i iPhone 6 plus će biti dostupan u ukupno 69 zemalja i teritorija do kraja meseca i da su na dobrom putu da bude dostupan u više od 115 zemalja do kraja godine, tako da je ovo najbrži iPhone Rollout ikada.

iPhone 6 Srbija sve vesti

iPhone 6 i iPhone 6 plus poseduju zapanjujuće 4,7-inčni i 5,5-inčne Retina® HD ekrane i pakovani su sa inovativnim tehnologijama u potpuno novom dramatično tankom i besprekornom dizajnu koji je još uvek udoban za držanje i jednostavan za korišćenje. Oba modela su bolji u svakom pogledu, i uključuju: Apple-dizajnirani A8 čip sa druge generacije 64-bitni desktop-klase arhitekture za munjevito brze performanse i energetsku efikasnost; Advanced iSight® i FaceTime® HD kamere.
Novi iPhone dolaze sa iOS 8, najvećim izdanjem od App Store℠, sa jednostavnijim, bržim i intuitivno naprednim korisničkim iskustvom sa novim porukama i fotografije funkcije, intuitivnim kucanjem za Apple QuickTipe ™ tastature i Family Sharing. iOS 8 takođe uključuje nove zdravstvene aplikacije, dajući vam jasan pregled vašeg zdravlja i fitnes podataka i iCloud Drive℠, tako da možete da sačuvate svoje dokumente i pristupite im sa bilo kog mesta.

Apple-ov najbrži ikada iPhone Rollout dolazi:
Petak, 17. oktobar: Kina, Indija i Monako
Četvrtak, 23. oktobar: Izrael
Petak, 24. oktobar: Češka Republika, Francuska Zapadna Indija, Grenland, Malta, Poljska, Reinion i Južna Afrika
Četvrtak, 30. oktobar: Bahrein i Kuvajt
Petak, 31. oktobar: Albanija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Estonija, Grčka, Guam, Mađarska, Island, Kosovo, Letonija, Litvanija, Makao, Makedonija, Meksiko, Moldavija, Crna Gora, Srbija, Južna Koreja, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Ukrajina i Tajland

Pratite naše novosti vezane za otkup iPhone mobilnih telefona.

Izvor: Apple

0

Write a Comment