0
Otkup Kindle uređaja

Otkup Kindle uređaja

Pozovite naš broj telefona za otkup Kindle uređaja po najboljim cenama u Beogradu. Otkup svih vrsta i veličina Kindle uređaja uz mogućnost dolaska na vašu adresu i isplatu novca za vaš uređaj odmah po preuzimanju.

Otkup Kindle uređaja u Beogradu

Ukoliko imate Kindle koji vam više nije potreban, kupili ste novi ili tek planirate da sakupite novac i onda kupite novi, pozovite naš broj telefona. Isplatu vršimo odmah nakon što preduzmemo otkup Kindle uređaja. Jedini u Beogradu vršimo otkup Kindle uređaja po najpovoljnijim uslovima i dolazimo na vašu adresu. Sa vaše strane potrebno je samo da nam javite koji uređaj imate (model ukoliko znate) i u kakvom je stanju. Obično otkupljujemo sve vrste Kindle uređaja, međutim, pre nego što vam bilo šta obećamo potrebno je da imamo više informacija. Za polomljene, napukle i uređaje bez originalnih punjača potrebno je uživo pregledamo ispravnost i dogovorimo mogućnost razmene.

Nudimo još i otkup mobilnih telefona u Beogradu, svakog dana po najboljim cenama!

Otkup Kindle uređaja cena

Ukoliko posedujete Kindle uređaj koji je u dobrom stanju sa malim tragovima korišćenja ili čak bez tragova, dobijate najbolju cenu za otkup Kindle uređaja u Beogradu. Naravno, noviji modeli takođe imaju dobru cenu i tu možete najbolje zaraditi. Ono što je bitno i na šta možete računati za otkup Kindle uređaja cena se formira tako da bude niža za 10-15% od cene koja se može pronaći na oglasima na internetu za vaš tip Kindle uređaja. Ukoliko se ipak odlučite da vaš uređaj prodate preko oglasa na internetu, dobro obratite pažnju na to kome nudite ili šaljete uređaj. Za naše cene se slobodno možete raspitati unapred i proveriti da li stvarno nudimo najpovoljniju cenu za otkup Kindle čitača.

Otkup Kindle uređaja svi modeli

U poslednje vreme je skočila potražnja ovih uređaja, pa radimo otkup Kindle uređaja svih modela. Ljudi se ređe odlučuju za uređaje starijih generacija Kindlea pa ako imate uređaj od 4. generacije i novije računajte da lako možete prodati svoj uređaj. Svakako, nemojte oklevati ako imate dobro očuvani uređaj i starijih generacija.

Evo koji uređaji se najčešće traže:

5. generacija Kindle uređaja – Kindle Paperwhite (1. generacija ovog modela)
6. generacija Kindle uređaja – Kindle Paperwhite (2. generacija ovog modela)
7. generacija – Kindle Voyage i Kindle Paperwhite (3. generacija ovog modela)
8. generacija Kindle uređaja – Kindle Oasis (1. generacija ovog modela) i Kindle 8
9. generacija – Kindle Oasis (2. generacija ovog modela)
10. generacija Kindle uređaja – Kindle Paperwhite (4. generacija ovog modela)

Ukoliko imate uređaj koji vam više nije potreban, odmah pozovite nas i zaradite dodatno.

0

Write a Comment