0
Otkup skupocenih telefona

Otkup skupocenih telefona

Potvrđeno povoljan otkup skupocenih telefona u Beogradu. Radimo otkup svih vrsta skupocenih telefona i jedino kod nas dobijate najbolju cenu. Mogućnost dolaska na adresu i isplata odmah.

Otkup skupocenih telefona Beograd

Kod nas ili na vašoj adresi radimo otkup skupocenih telefona u Beogradu. Vaš telefon možete doneti kod nas ili se možemo dogovoriti da po telefon dođemo i mi. Ono što je bitno jeste da nas prvo pozovete kako bismo videli koji telefon imate i kako biste i vi odmah mogli da računate na cenu koju mi plaćamo za otkup skupocenih telefona. Najbitnije za vas je to što samo kod nas možete dobiti cenu višu za 5-10% od svih drugih servisa koji rade otkup skupocenih telefona.

Kakve telefone otkupljujemo, stanje i oprema

Otkupljujemo nove ili polovne telefone. Ako je u punoj opremi i u originalnoj kutiji (punjač, slušalice, dodatni kablovi, garancija), dobijate najbolju cenu. Ako je telefon bez opreme i kutije, ne možete dobiti najbolju cenu ali će to i dalje biti cena bolja nego što biste dobili negde drugde. Ukoliko je to potrebno u našem servisu, možemo da otkupimo i pokvareni telefon koji će biti korišćen za rezervne delove. Kada su polovni skupoceni telefoni u pitanju, bitno je da nisu sa vidljivim težim oštećenjima kao što su duboke ogrebotine, lom, nedostatak maske i slično. Sitne ogrebotine koje nastaju jednostavnim urednim korišćenjem ne smatraju se velikim oštećenjima.

Otkup skupocenih telefona Srbija

Jedini u Srbiji radimo otkup skupocenih telefona sa najboljom cenom. Radimo na teritoriji cele Srbije i ako u vašem gradu nemate kome da prodate skupoceni telefon ili dobijate nisku cenu, pozovite nas pa ćemo dogovoriti detalje i razmenu. Vi dobijate svoj novac, mi dobijamo telefon koji želite da prodate. Otkup skupocenih telefona u našem servisu radimo godinama, pa znamo tačno šta je potrebno da bi sve prošlo uredno. Kod nas postoji mogućnost da za otkup skupocenih telefona računamo i telefon kao zamenu za novi telefon iz naše ponude. Bitno je samo da pozovete naš broj kako bismo što pre organizovali posao.

0

Write a Comment