Ako živite na Vidikovcu, mi radimo otkup mobilnih telefona Vidikovac. Otkup mobilnih telefona radimo i na Vidikovcu, Čukarici, Rakovici, Filmskom gradu i Banovom Brdu. Ako imate mobilni telefon koji vam nije potreban, mi ćemo vam dati odličnu cenu za njega i dolazimo odmah na vašu lokaciju i radimo otkup.

Za otkup mobilnih telefona Vidikovac, pozovite: 062 225 025

otkup mobilnih telefona vidikovac

Otkup mobilnih telefona Vidikovac

Pozovite odmah i uverite se u najbolje otkupne cene za mobilne telefone, tablet računare, laptop/netbook računare, LCD/LED/Smart/3D televizore, fotoaparate, kamere, navigacije, konzole za igranje, audio-video uređaja i ostale tehničke robe…

Otkup mobilnih telefona se vrši u našem servisu ili na lokaciji po dogovoru.
Ako ste iz ovih delova gada: Vračar, Novi Beograd, Voždovac, Zvezdara, Zemun, Palilula, Rakovica, Stari Grad, Čukarica, Vidikovac, Cerak, Beograd Centar, Bulevar, Balkanska, javite nam se i prodajte Vaš mobilni telefon nikada brže i jednostavnije.
Za otkup mobilnih telefona i ostalih tehničkih uređaja možete nas kontaktirati na dobro poznati broj telefona: 062 225 025

Vidikovac je naselje koje pripada opštini Rakovica, i nalazi se na 10 kilometara od centra Beograd[1].Naselje se nalazi na granici opština Čukarica i Rakovica. Vidikovac kao naselje zvanično je izgrađeno krajem 70-ih godina prošloga veka na teritoriji opštine Rakovica. Sam naziv vidikovac je zapravo nastao zbog same lokacije naselja obzirom da se vidi gotovo polovina istočnog dela Beograda. Zbog blizine brdu Straževica, koje je gotovo svakodnovno bilo izloženo udarima projektila, naselje je veoma osetilo efekte NATO bombardovanja 1999. godine, a jedan od neeksplodiranih naprava završio je u blizini tržnog centra.[1] Poslednjih godina, Vidikovac je pod velikom izgradnjom komercijalnih i stambenih objekata. Vidikovac pretežno čine soliteri, pogotovo u ulicama Vidikovački Venac (Partizanska) i Patrijarha Joanikija. U centru naselja nalazi se policijska stanica,bivši Tehnogas(staklena zgrada),mali tržni centar gde se nalazi pošta,trgovine,banke,a i prodavnica MAKSI i Lili gde se nekada nalazio restoran društvene ishrane Centroproma (KIJEVO).

Više informacija o Vidikovcu možete saznati na: Vidikovac.in.rs

Što se tiče otkupa mobilnih telefona, pogledajte još i: