0
Novi iPhone 7 će biti dostupan i u plavoj boji

Novi iPhone 7 će biti dostupan i u plavoj boji

Izgleda da bi jedna boja koja nije siva-zlatna-roze mogla biti osnovna kada je iPhone 7 u pitanju. Kako javlja japanski portal Macotakara, koji navodi jedan pouzdani kineski izvor iz lanca nabavke, novi smartfon iz Apple-a bi mogao biti u plavoj boji, koja bi zamenila Space sivu.

Ova glasina ima smisla iz dva razloga. Trenutno, iPhone 6s dolazi u 4 boje od kojih su dve varijante sive, dok su ostale dve Roze zlatna i Zlatna. Ne baš velik izbor ako niste ljubitelj sive i zlatne.

Napomena: Mi vršimo otkup iPhone mobilnih telefona bez obzira na model ili stanje telefona.

Plus, Apple već prodaje jedan plavi gedžet: iPod Touch je dostupan u plavoj, istoj onoj kao što vidite na donjoj slici. Nova plava boja iPhone-a bi mogla biti tamnija plava varijanta pa i sam izvor Macotakare boju naziva Deep Blue.

Dok se ovo ne potvrdi, hajde da vidimo šta već znamo o ovom uređaju: dobiće blagi, ne previše promenjen, redizajn, sa nekoliko revolucionarnih noviteta. Ako sve ovo bude tačno, promena u plavu boju bi se mogla dobro uklopiti.

iPhone 7 će biti predstavljen u septembru a u prodaji bi trebao biti već na jesen. Glasine kažu da bi trebao da ima dve kamere, dizajn nalik na 6S/6S Plus modele, novi, napredni procesor ali će biti bez audio ulaza.

Izvor: Social Emotion

Otkup iPhone telefona

Otkupljujemo iPhone mobilne telefone u Beogradu. Najbolje cene za Apple iPhone telefone! U obzir dolazetelefoni sa svih trzista (Evropa, Severna Amerika, itd.), otkljucani, zakljucani, takodje i nespravni, slomljeni…

Pozovite nas na 062 225 025

0

Write a Comment