0
Otkup kamera Beograd

Otkup kamera Beograd

Otkup kamera u Beogradu, realna procena i isplata odmah uz mogućnost dolaska na vašu adresu. Otkup kamera radimo na teritoriji celog Beograda, ali ukoliko se dogovorimo možemo doći i do drugog grada u Srbiji. Prednost imaju noviji modeli i ispravne kamere bez oštećenja.

Najbolja cena za otkup kamera u Beogradu

Ukoliko ste krenuli sa istraživanjem gde je najbolja cena za otkup kamera u Beogradu, imajte u vidu da kod nas dobijate najbolju procenu i najvišu cenu. Vršimo realnu procenu i uzimamo u obzir tržišnu cenu za kameru, kao i model i stanje u kojem se kamera nalazi. Ukoliko je vaša kamera očuvana, bez oštećenja i funkcionalnom stanju do dve godine starosti dobićete maksimalnu cenu i isplatu vašeg novca odmah.

Otkup kamera i dolazak na adresu

Pre nego što bilo šta dogovorimo, prvi korak je da nas pozovete telefonom i javite koju kameru imate i u kakvom je stanju, šta imate od opreme i kada vam odgovara da donesete kameru do nas ili da mi dođemo na vašu adresu. Ukoliko dolazimo na vašu adresu potrebno je da pripremite sve što ide uz kameru – dodatnu opremu i eventulano kutiju ukoliko imate onu koju ste dobili pri kupovini. Odmah po dogovoru da otkupimo i vašu kameru, dobijate i vaš novac.

Modeli kamera za otkup

Kada je otkup kamera u pitanju, najčešće uzimamo kamere koje smo naveli ispod. Međutim, ukoliko imate bilo koji model ili marku drugog proizvođača, slobodno nas pozovite i recite koju kameru imate. Mi ćemo vas rado uputiti da li možemo da uradimo otkup kamere od vas.

Ovo su modeli za otkup kamera – otkup kamkordera:

Otkup Sony kamera – svi modeli
Otkup Panasonic kamera – svi modeli
Otkup Canon kamera – pojedini modeli
Otkup JVC kamera – pojedini modeli
Otkup Casio kamera – pojedini modeli

Ukoliko imate bilo koju kameru ili model za koji niste sigurni, najbolje je da nas pozovete kako bismo porazgovarali i videli o čemu se tačno radi i koja cena se može dobiti za kameru koju imate. Pored otkupa kamera mi radimo i otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu.

4

Write a Comment