otkup mobilnih beogradNaš servis vrši otkup mobilnih telefona svakog dana po najpovoljnijim cenama u gradu uz isplata odmah. Potrebno je samo da nas pozovete, odmah ćemo vam dati više informacija o otkupu i možemo dogovoriti dolazak na vašu adresu. Već dugo godina smo u poslu sa mobilnim telefonima i znamo sve cene. Radimo otkup i polovnih, neispravnih, polomljenih zaključanih mobilnih telefona. Ono što nas izdvaja od konkurencije je što radimo brzo i u istom danu možemo otkupiti vaš mobilni.

Za otkup mobilnih pozovite: 062 225 025

Otkup mobilnih telefona

Vršimo otkup sledećih mobilnih: iPhone, Samsung, HTC, Alcatel, Sony, Nokia, LG, ali i drugih marki i modela mobilnih telefona. Otkup mobilnih radimo za sve telefone do dve godine starosti, otkupljujemo nove telefone, ali i zaključane iz bilo koje mreže operatera. Telefoni koji su u neispravnom stanju takođe mogu doći u obzir za otkup ukoliko su ti modeli i dalje traženi i potrebni u servisu.

Otkup mobilnih Beograd

Otkup mobilnih radimo bilo gde u Beogradu na vašoj adresi ili možete prošetati do nas. Ukoliko dolazite do nas možete iskoristiti priliku i da pogledate naše telefone. Za telefon koji otkupljujemo od vas možete dobiti novac odmah ili vaš telefon možemo računati u zamenu za novi telefon iz naše ponude.

Otkup mobilnih polovnih i novih

Vršimo otkup novih i polovnih mobilnih telefona. Ljudi se najčešće odlučuju da prodaju čak novi telefon koji su dobili na poklon ili uz tarifni paket nekog od operatera i sada im se taj telefon ne dopada. Ukoliko ste i vi u ovakvoj situaciji, pozovite nas odmah. Takođe, radimo otkup svih polovnih telefona do dve godine u dobrom stanju. U obzir dolaze i stariji telefoni, pa čak i neispravni telefoni za modele koji su još uvek aktuelni i imaju veliku potražnju. Najbolju cenu za vaš telefon dobijate ukoliko je telefon u dobrom stanju, imate originalnu dodatnu opremu sa original putanječem, slušalicama ili dodatnim kablovima za povezivanje.

Za otkup vaših mobilnih pozovite nas na: 062 225 025

Imajte u vidu da se cene za otkup menjaju iz dana u dan i zavise od stanja telefona. Pozovite nas i objasnite nam kakav telefon imate, kako bismo dali što bolju procenu.